15 / 05 / 2024

Oğuz Tütüncü

Oğuz Tütüncü

Astra İnşaat Anonim Şirketi, Oğuz Tütüncü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Şişli, Esentepe Mahallesi,Tevfik Erdönmez Paşa Sokak 'ta kuruldu.

Astra Seyahat Turizm Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astra Seyahat Turizm Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Tütüncü tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Korktuğumuz başımıza geldi! Enflasyonda tırmanış devam edecek!

Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, TÜİK'in açıkladığı yüzde 93,53 üretici enflasyonu ve ENAG'ın bulduğu yüzde 114,17 enflasyon oranını "Korktuğumuz hiperneflasyon başımıza geldi" başlıklı yazısında ele aldı.

Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu!

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı geride bırakan Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu...

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir?

Nurol GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuz Çarmıklı kimdir? Mehmet Oğuz Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Oğuz Çarmıklı'nın biyografisi...

Oğuz Tütüncü Haberi

Oğuz Tütüncü

Astra İnşaat Anonim Şirketi, Oğuz Tütüncü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Şişli, Esentepe Mahallesi,Tevfik Erdönmez Paşa Sokak'ta kuruldu.


Astra İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel , motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...