21 / 05 / 2024

Oğuz Yalım projeleri

Oğuz Yalım projeleri

Mimar Oğuz Yalım kimdir? Mimar Oğuz Yalım, bugüne kadar hangi projelere imza attı? M. Oğuz Yalım, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Oğuz Yalım..

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de duygu Soylu ve Şenay Oğuz ortaklığında kuruldu.

Yasin Oğuz, Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi görevinden ayrıldı!

Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi olarak görev yapan Yasin Oğuz, 13 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Arcology Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcology Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Akıllıoğlu Akyol tarafından kuruldu.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Yavuz Burak Dağcı tarafından açıldı.

Oğuz Yalım projeleri Haberi

Oğuz Yalım projeleri

Oğuz Yalım kimdir?

Oğuz Yalım 1993 yılında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü' nden mezun oldu. 


1993 - 1995 yıllarında Argeta Ltd. Şti' nde iç mimar olarak çalıştı. 1996 yılında Ece Yalım ile kurdukları Artful İç Mimarlık ve Tasarım Ltd. Şti.' de iç mimar ve ürün tasarımcısı olarak çalışmalarına devam etmektedir. 

Aynı zamanda 2006 yılından beri, markalara kurumsal kimlik gelişimi ve tasarım yönetimi konularında danışmanlık hizmetleri de vermektedir.


Oğuz Yalım projeleri..


Arkadaş Kitabevi

"Arkadaş Kitabevi, yayın dünyasına 1980 yılında kitap dağıtımı ile girmiş; Kızılay' da mis gibi kitap kokan mağazası ile bu şehirde yetişmiş pek çoğumuzun anılarına yer etmiş bir isimdir. Kitapçılıkta mağaza kültürünü kalıcı olarak gören müşterimize, sunduğumuz projede hedefimiz; büyük metrajlar önerebilen AVM kültürünün avantajını kullanabilen, bu sayede...