27 / 04 / 2024

Oğuzeli Belediyesi yeni projeleri

Oğuzeli Belediyesi yeni projeleri

İnsanların aileleriyle oturabileceği bir parkın ilçede olmadığını hatırlatan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ilçe merkezine içerisinde sosyal donatı alanlarının da olacağı 16 bin metrekarelik büyük bir park yapacaklarının sözünü verdi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

TOKİ'den o şehre 2 yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ'nin o projeleri ile ilgili detaylar...

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında son dakika! O uzman isim yeni rakamı fısıldadı, duyanlar inanamadı! Hemen bu rakama bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. Yeni yıla girmeye sayılı ayların günlerin kaldığı şu günlerde o uzman isim yeni rakamı fısıldadı, duyanlar inanamadı! Hemen bu rakama bakın...

TOKİ Gaziantep Oğuzeli'nde 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Oğuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Oğuzeli 2022 sosyal konut projesi...

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Gaziantep Oğuzeli'nde 17.7 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü 17 milyon 764 bin 706 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Oğuzeli'nde 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi!

Gaziantep ili Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde 58 milyon 969 bin 720 TL'ye kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Gaziantep Oğuzeli ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Oğuzeli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Oğuzeli Belediyesi yeni projeleri Haberi

Oğuzeli Belediyesi yeni projeleri

İlçe merkezinde ve kırsaldaki mahallelere birer sosyal tesis kazandırmak istediklerini ifade eden Kılıç, şunları kaydetti: “Şuanda bizim 91 mahallemiz, 50’den fazla mezramız var. Mahallelerin 76’sı köyden dönüşen mahalleler. 140’a yakın yerleşim yerimiz var. Tabi ki bugüne kadar yeteri kadar hizmet götürüldüğünü söyleyemeyiz. Önceliklere, aciliyetine göre hizmet ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizden daha çok yol ve kilit taşı konusunda talepler oluyor. Bugüne kadar 100 bin metrekare kilit taşı döşedik. 2 bin kamyona yakın mucur çalışması yaptık. Eğitimin daha kaliteli hale getirilmesine katkı sağlamak amacıyla bugüne kadar okullarımızdan gelen bütün talepleri karşılamaya çalıştık. Camilerimiz de aynı şekilde. İnsanların topluca faydalandıkları alanlara götürülecek hizmetlere öncelik...