07 / 05 / 2024

Oğuzhan Kasapoğlu

Oğuzhan Kasapoğlu

Azur Mimarlık Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Reklam Taş.Elek. Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Kasapoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

30'lu L boy yumurtanın satış ücretine dev indirim uygulandı. İndirimi gören o markete akın etti. İşte L boy yumurtada indirim gerçekleştiren o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

Korca İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korca İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güngör ve Rahmi Dilek ortaklığında kuruldu.

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Bakan resmen açıkladı! O para bugünden itibaren hesaplara yatmaya başladı! Paranızı hemen çekin

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, öğrencilere müjdeli haberi vererek GSB burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını ifade etti.

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şubat ayı ve bahar yarı yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtları'ndan ayrılan üniversite  öğrencilerinin ücret ödemeyeceklerini belirtti.

Bakan Kasapoğlu 4 bin personel alınacağını açıkladı! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 4 bin 147 sözleşmeli personelin alınacağını duyurdu. İşte detaylar!

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Bakan resmen açıkladı! KYK yurt başvuruları başladı, sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

KYK borçları hakkında son gelişmeler! Bakan Kasapoğlu duyurdu! KYK borçları siliniyor mu?

KYK borçlarının silinip silinmeyeceği gündemde yer alan konulardan biridir. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı. İşte detaylar!

Careks Design Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Careks Design Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Oğuzhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Müslüm Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Oğuzhan Kasapoğlu Haberi

Oğuzhan Kasapoğlu

Azur Mimarlık Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Reklam Taş.Elek. Elektronik Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Kasapoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beykoz, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.


Azur Mimarlık Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Turizm Reklam Taş.Elek. Elektronik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurtiçi ve dışında grup ve ferdi olarak her nevi turizm seyahatleri ve organizasyonları düzenlemek ve düzenlettirmek, bu maksatla acentelikler kurmak, kurulmuş ve kurulacak acenteliklere ortak olmak. 2-     Yerli ve yabancı kuruluşlara ait kara, hava ve deniz gibi bütün araçlar için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 3-     Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek 4-  Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile...