07 / 05 / 2024

Oğuzhan Kurt kimdir

Oğuzhan Kurt kimdir

Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt kimdir? Oğuzhan Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oğuzhan Kurt, ne zamandan beri Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Sinop’ta yapı denetim firmaları ve beton santralleri bilgilendirildi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sinop il ve ilçelerinde inşa edilen yapıların projeye uygunluğunu denetleyen yapı denetim firmalarına ve beton santrallerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

Ev fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek!

Kocaeli Müteahhitler Başkanı Oğuzhan Keleş, ev fiyatlarının artmaya devam edeceğine dikkat çekti. Keleş, "Biriken konut stoku, devam eden projeler var ama dediğim gibi faiz oranının psikolojik eşik 1’in altına gelmesi sektöre hareketlilik kazandıracak kanaatindeyiz" dedi.

Faizlerin düşmesi konuta ilgiyi artıracak!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş Merkez Bankası’nın aldığı faiz indirimi kararı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Brood Constructıon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brood Constructıon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  10bin  TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Şen tarafından kuruldu.

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Vinç Elektrik İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  200 bin  TL sermaye bedeli ile Bilgehan Özbek ve Oğuzhan  Özbek tarafından kuruldu.

Akkoru İnşaat Metal Kimya Elektrik Otonom Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoru İnşaat Metal Kimya Elektrik Otonom Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli  ile Oğuzhan Kızılkaya tarafından kuruldu.

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Hasan Basri    Namlıoğlu Oğuzhan Atagün tarafından kuruldu.

Oğuzhan Kurt kimdir Haberi

Oğuzhan Kurt kimdir

Oğuzhan Kurt kimdir?

Oğuzhan Kurt, 1976 yılında Ordu İli Akkuş İlçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Anadolu’nun çeşitli İllerinde tamamladı.


19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden 1996 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını Gebze İleri Teknoloji Enstitüsü’nde tamamladı. 


Çevre Bakanlığında Mühendis olarak Devlet Memuriyetine başladı.2004-2007 yılları arasında OKAB Orta Karadeniz Kalkınma Birliği'nde Proje Denetçisi olarak görev yaptı. Sinop Çevre ve Orman İl Müdürlüğünde Mühendis ve 2010-2011 yıllarında İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.


2011-2012 yılları arasında Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı görevini yönetti.


2012 Aralık ayından itibaren de Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.


İletişim:

Adres: ADA MAHALLESİ OKULLAR CADDESİ 

NO.31 SİNOP 

Santral :368-261 19 82 

Telefon : 368-261 95 30 

Faks : 368-261 95...