01 / 05 / 2024

ÖİB 6 ildeki 16 gayrimenkulü özelleştiriyor

ÖİB 6 ildeki 16 gayrimenkulü özelleştiriyor

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir, Elazığ, Karaman, Kastamonu, Kocaeli ve Osmaniye'de bulunan 16 gayrimenkulü özelleştiriyor.

6 ildeki şehir hastanelerine çok sayıda KPSS şartsız personel alınacak! Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

İş arayan vatandaşlara İŞKUR’dan güzel haber geldi. İŞKUR, şehir hastanelerine personel alımı yapılacağını duyurdu. Toplam 6 ildeki şehir hastanelerine birçok alanda istihdam edilmek üzere personel alınacağı öğrenildi.

ÖİB, İstanbul, İzmir ve Kütahya'daki 7 gayrimenkulü satıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 3 ildeki 7 gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...

TÜRKŞEKER'e ait 6 ildeki 108 bin metrekarelik gayrimenkul 51 milyon TL'ye satıldı!

TÜRKŞEKER’e ait olan gayrimenkuller de el değiştirmeler hızlandı. 6 farklı ilde 108 bin metrekare büyüklükteki gayrimenkulün devri, 51 milyon Türk Lirası bedelle özel kişi ve şirketlere gerçekleştirildi.

ÖİB'den 6 ildeki taşınmazın satışına onay!

Maliye Hazinesi ve Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı bazı taşınmazlarla ve Elektrik Üretim AŞ'ye ait bir hissenin satışlarına karar verildi.

6 ildeki 10 metro hattı 2022 yılında açılacak!

Hayata geçirilen raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 6 ilde yapımı süren 10 projenin bulunduğunu, 2022'nin çok büyük ve önemli kent içi raylı sistem projelerinin hayata geçeceği bir yıl olacağını söyledi.

6 ildeki bazı bölgeler 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Muğla, Antalya, Balıkesir, İstanbul, Sivas ve Bolu illerinde yer alan bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

6 ildeki bazı alanlar doğal sit alanı ilan edildi!

Balıkesir, Kocaeli, Giresun, Edirne, Bayburt ve Sivas'ta bazı alanların, "Doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" ve "Doğal sit-sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı" olarak tescili ilanları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine arazisi kiralayacaklar dikkat! Hak sahipleri nasıl belirlenecek?

Tarımsal üretimin arttırılması ve tarımsal istihdamın desteklenmesi için Hazine'ye ait arazilerin topraksız çiftçilere kiralanmasına yönelik ilanlar yarın yayınlanacak. 6 ildeki 1.291 arazi için süreç başlayacak. Başvurular nereye yapılacak, kimler hak sahibi olabilecek? İşte detaylar...

6 ildeki bazı yerler 'sit alanı' ilan edildi!

Antalya, Isparta, Balıkesir, Burdur, Afyon ve Nevşehir'de bulunan bazı bazı alanlar 'sit alanı' ilan edildi.

TOKİ'nin 6 ildeki projelerinin kura çekilişi 28-30 Nisan'da yapılacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ertelenen 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nin 6 ildeki kura çekilişi için tarihler belli oldu.

Reysaş 6 ildeki 8 gayrimenkulün 2019 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 farklı şehirde yer alan yer alan 8 gayrimenkulünün 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş 6 ildeki 14 gayrimenkulün 2019 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 farklı şehirde yer alan yer alan 14 gayrimenkulünün 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

ÖİB 6 ildeki 14 gayrimenkulün ihalesini erteledi!

ÖİB, Muğla, Amasya, Karaman, Diyarbakır, Kahramanmaraş ve Ankara illerinde yer alan 14 adet taşınmazın ihale tarihini erteledi...

ÖİB 6 ildeki 16 gayrimenkulü özelleştiriyor Haberi

ÖİB 6 ildeki 16 gayrimenkulü özelleştiriyor

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi, Başkanlığı. Balıkesir, Elazığ, Karaman, Kastamonu, Kocaeli, Osmaniye'de bulunan 16 gayrimenkulü özelleştiriyor. 


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde tablodaki taşınmazlar “satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.






1) İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonlarınca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.

2) Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3) İhaleye katılabilmek için her bir taşınmaz için ayrı İhale Dokümanı alınması ve tekliflerin İdarenin Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/ANKARA adresine son teklif verme günü saat 17:00’ye kadar...