03 / 05 / 2024

ÖİB 9 ilde özelleştirme

ÖİB 9 ilde özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Tokat, Sinop, Samsun, Erzurum, Bilecik , Bayburt, Balıkesir, Aksaray ve Ankara'da 16 özelleştirme kararı verildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 9 ilde 32 arazi ve taşınmazı tahsise çıkardı!

Tahsise çıkarılan yerler arasında Bodrum’da yer alan büyük bölümü orman alanı olan 40 bin dönümlük İçmeler ile Yalıçiftlik’teki alanlar ve yanında Antalya’da otel personeline lojman yapımını öngören 5 tahsis de bulunuyor.

Son dakika! O ilde 3.9 büyüklüğünde deprem! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre Niğde'de de 3.9 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

İller Bankası 9 ildeki 27 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade fırsatı!

İller Bankası, Ankara, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Manisa, Mersin ve Muğla illlerinde yer alan 27 adet arsayı satıyor. Peki 9 ilde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ'den 9 ilde ucuz konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 117 bin 860 TL'ye 2+1 konut fırsatı sunuyor. Proje için ödenecek taksit bedeli 392 lira olarak belirlendi. 

ÖİB, 10 ildeki 20 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 10 ilde yer alan toplam 20 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştiriyor...

TOKİ 9 ildeki 187 arsayı bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 9 ilde yer alan 187 arsayı bugün satışa sunuyor.

Dünyanın en büyük yatında daire fiyatları 9.5 milyon Euro'dan başlıyor!

Dünyanın en büyük yatında 9.5 milyon Euro tutarından başlayan fiyatlarla, satılık 39 daire sunuluyor. Geminin 2024 yılında denize indirilmesi hedefleniyor. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 9 ildeki 26 arsayı satışa çıkardı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 9 ilde yer alan 26 arsa satışa sunuluyor. Müzayede 20 Nisan Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İnşaat malzemeleri sanayisi 2020'de yüzde 9.1 büyüdü!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporuna göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi 2020'yi 2019'a göre yüzde 9,1 büyüyerek kapattı. 

O ilde 6.9 ile 7.2 büyüklüğü arasında deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir'de ardarda yaşanan depremlere ilişkin, Midilli, Karaburun, Foça üçgeninde 6.9 ile 7.2 büyüklüğünde bir deprem beklediğini belirtti. İzmir kırığının 2080'e kadar deprem üreteceğini kaydeden Ercan, İzmirlilere 'yazlıklarda kalın' dedi...

TOKİ'den 9 ilde ucuz konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ, 9 il genelinde ucuz konut kampanyası başlattı. 

İşte il il konut satış karnesi!

2020 yılında Türkiye genelinde konut satışları rekora imza attı. Şehir bazlı olarak değerlendirme yapıldığında ise Bolu, Bartın ve Çankırı’nın olduğu 9 ilde konut satışlarında düşüş yaşandı.

Konut satış karnesi açıklandı!

Türkiye genelinde konut satışları rekora imza atarken şehir karneleri de belirlendi. Bir yıllık performansta aralarında Bolu, Bartın ve Çankırı’nın olduğu 9 ilde konut satışları geriledi. 42 il yüzde 11,16 olan ortalamayı aşamadı. Teşekkür 23 ilin, takdirname ise 7 ilin oldu.

ÖİB 9 ilde özelleştirme Haberi

ÖİB 9 ilde özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Tokat, Sinop, Samsun, Erzurum, Bilecik , Bayburt, Balıkesir, Aksaray ve Ankara'da 16 özelleştirme kararı verildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


Kararlar için