06 / 05 / 2024

ÖİB Hopa Termik Santrali özelleştirme

ÖİB Hopa Termik Santrali özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, atıl durumda bulunan Hopa Termik Santralinin de bulunduğu taşınmazlar ve üzerindeki varlıkların “varlık satış” yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesine karar verdi.

Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?

Serbest Bölgelerin kuruluş amaçlarına Artvin'in Hopa ilçesinin uygun olduğunu düşünen CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?" diye sordu..

Mustafa Bozbey: Hopa'da güvenli alanlar oluşturulmalı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte sel mağduru Hopalılar’a destek vermek için bölgeye gitti. Bozbey “Tekrar aynı felaketin yaşanmaması için Hopa’da güvenli alanlar oluşturulmalı” dedi.

ÖİB'den Hopa Termik Santrali'nde özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, atıl durumda bulunan Hopa Termik Santralinin de bulunduğu taşınmazlar ve üzerindeki varlıkların “varlık satış” yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesine karar verdi.

Aksa Elektrik, Hopa’nın elektrik sorununu çözdü!

Kazancı Holding bünyesinde yer alan Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri, tarihinin en büyük sel ve heyelan felaketini yaşayan Artvin Hopa’da meydana gelen elektrik kesintisine hızla müdahale ederek bölge halkının yardımına koştu.

Hopa-Batum demiryolu projesi geliyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Büyükekşi Hopa-Batum demiryolu bağlantısını Türk ihracatçısının talebi olarak Başbakan Davutoğlu'na sundu.

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi!

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi. Turistlerin, Hopa Limanı üzerinden Artvin'in tarihi ve turistik yerlerini gezmeleri ve böylece İl'de de yeni bir Turizm hareketliliğinin başlaması temelinde çalışmalara başlandı.

BİM'in Hopa'da yaptıracağı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

BİM Marketleri tarafından Artvin Hopa'da yapılacak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı...

Karadeniz Sahil Yolu Artvin ile Hopa arasında çöktü!

Doğu Karadeniz'de etkili yağış ve dalgalar nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nun Artvin'in Hopa ilçesi Kemalpaşa beldesindeki bir bölümü çöktü

Büyükyoncalı Toplu Konutları'nda 150 TL taksitle!

Özeroğlu İnşaat tarafından Çerkezköy'de inşa edilen Büyükyoncalı Toplu Konutları'nın 3.etabı satışa çıktı

2-B'ler ya işgalciye, ya TOKİ'ye

Yerel seçimler yaklaşırken hükümet 2-B taslağını yeniden gündeme aldı.

Göller Bölgesi Teknokenti'nin yıldızı parlıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ)bünyesinde hizmet veren Göller Bölgesi Teknokenti ilk ihracatını gerçekleştirdi.

Krizde en büyük darbeyi inşaat yedi

2008'in 9 ayında toplam yatırım tutarı 70.1 milyar YTL'yi bulan inşaat sektörü, ABD'den dünyaya yayılan krizden büyük darbe yedi.

Yalıtım sektörü büyümeyi hedefliyor

Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Kubilay Ulu ısı yalıtımı yapılmasının zorunlu tutulmasıyla sektörün gelecek yıl yüzde 20 oranında büyüyeceğini söyledi.

ÖİB Hopa Termik Santrali özelleştirme Haberi

ÖİB Hopa Termik Santrali özelleştirme




DUYURU


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından aşağıda belirtilen varlıklar bir bütün halinde 4046 sayılı özelleştirme uygulamaları hakkında kanun hükümleri çerçevesinde “satış” yöntemi uygulanmak suretiyle özelleştirilecektir.


İHALE KONUSU VARLIKLAR:- Kastamonu İnebolu Limanının işletme hakkına da sahip olan Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ)’nin sermayesinde bulunan % 100 oranındaki ÖİB hissesinin “blok satış” yöntemiyle

- Atıl durumda bulunan Hopa Termik Santralinin de bulunduğu taşınmazlar ve üzerindeki varlıkların “varlık satış” yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesi


GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI (TL): 15.000.000.-

İHALE ŞARTNAMESİ BEDELİ (TL): 10.000.-

SON TEKLİF VERME TARİH VE SAATİ: 09.10.2015, 17:00



1 - İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “Pazarlık” usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görülmesi halinde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla “Açık Artırma”...