20 / 05 / 2024

ÖİB İzmir Bornava gayrimenkulü

ÖİB İzmir Bornava gayrimenkulü

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir Bornova'nın Çamdibi Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

DİTİB'den İzmir'deki depremzedelere 13 ev!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'nin (DİTİB) İzmir'deki depremzedeler için aldığı 13 ev, ailelere verildi.  

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'de yer alan Foça Tatil Köyü'nün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu.

İzmir Dalan Sabun Fabrikası restore edildi!

İzmir Bornava'da Hamdi Dalan’ın 1941 yılında Kemeraltı Çarşısı’nda kurduğu Dalan Sabun Fabrikası binasının “Restorasyon Uygulama Projeleri” tamamlandı.

Türkiye’nin en büyük 'tam otomatik otoparkı' İzmir’de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ülkenin “tam otomatik çok katlı otopark yapan ilk kamu kurumu” oldu. Alsancak’ta yapımı tamamlanan 11 katlı otopark, Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı bir törenle hizmete açılacak.

İzmir-Manisa Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıya çıktı!

23 Haziran'da bakanlığın onayladığı İzmir - Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı, Plan Açıklama Raporu ve Plan Notları 8 Temmuz 2014 tarihinde askıya çıkarıldı...

Ege Bölgesi'nde ilk 5 ayda 26 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı!

Ege’de ilk 5 ayda 26 yeni proje teşvik belgesi aldı. TUROB Başkanı Bayındır, Muğla ve İzmir başta olmak üzere bölgenin otel yatırımları açısından cazip olduğunu söyledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ege Mahallesi için vatandaşlarla görüşmelere başladı!

Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla görüşmelere başladı. Görüşmelerin tamamlanması ve sözleşmelerin imzalanmasının ardından, Ege Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmaları başlayacak

Folkart Towers'ın B Kulesi Ağustos'ta teslim edilecek!

İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen Folkart Towers'ın A Kulesi'nde yaşam sürerken, B Kule'de ise teslimat yaklaştı. Ağustos sonunda gerçekleşecek teslimat için çalışmalar son hızla sürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nda iftar yemeği düzenledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez Güney aksındaki muhtarları ağırladı. İftar sonrası uzun kuyruk oluşturan muhtarlarla tek tek hatıra fotoğraf çektiren Başkan Kocaoğlu, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Sağlıklı Kentler Ağı 6. Faz’ına seçildi!

Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Sağlıklı Kentler Ağı 6. Faz’ına Türkiye’den seçilen ilk belediye, İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu. İzmir bu seçimle, Avrupa’daki 9 kentten biri olmayı da başardı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tasarım Koridorları yarışması düzenliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Tasarım Koridorları” konulu ulusal bir fikir yarışması düzenliyor. Yarışma, kentlilere tasarım bilincinin kazandırılmasını ve bu konudaki çeşitli etkinlikleri barındıracak bir mekanın yaratılmasını hedefliyor

İzmir'deki toplu ulaşım düzenlemesine tepki büyüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 'nin toplu ulaşım düzenlemesine tepkiler çoğalıyor. AK Partili Bilal Doğan, engelli vatandaşların ulaşım hakkının yendiğini belirtirken, İzmirli de sisteme sosyal medyadan yüklendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Kordon esnafına çöp uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Kordon ve Pasaport esnafından, yer altına alınan çöp konteynerlerinin kullanımına özen gösterilmesini ve büyük çöp poşetlerinin doğrudan çöp kamyonlarına verilmesini istedi.

ÖİB İzmir Bornava gayrimenkulü Haberi

ÖİB İzmir Bornava gayrimenkulü

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir Bornova'nın Çamdibi Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI

Tarih           :   04/04/2016

Karar No    :   2016/34

Konu           :   Maliye Hazinesine Ait Taşınmaz

Kurulumuzca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının, 10.02.2016 tarihli ve 825 sayılı yazısına istinaden,

1. Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait; İzmir İli, Bornova İlçesi, Çamdibi Mahallesi 11479 parselde yer alan 1.260,00 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasına,

2. Söz konusu taşınmazın satış yöntemiyle özelleştirilmesine,

3. Özelleştirme işlemlerinin 31.12.2020 tarihine kadar tamamlanmasına

karar...