06 / 05 / 2024

öib kilis arsa ihalesi

öib kilis arsa ihalesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kilis, Siirt, İzmir, Nevşehir ve Aydın olmak üzere 5 ilde toplam 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların ihalesi 25 Haziran 2015 tarihinde yapılacak...

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kilis Belediyesi 407 bin liradan başlayan fiyatlarla 9 arsa satıyor! 

Kilis Belediye Başkanlığı 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 407 bin 403 TL'den başlıyor.

Kilis'te 30.5 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 11 adet arsayı 30 milyon 512 bin 757 TL bedelle satışa çıkardı.

ÖİB'den Kocaeli'de satılık 2 arsa!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'deki 2 arsa için satış kararı aldı.

Kilis Merkez'de 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi Merkez İlçesi Şehitsakıp Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

ÖİB Kilis Merkez'deki 2 gayrimenkulün satışını onayladı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Sümer Holding A.Ş.'ye ait Kilis İli Merkez İlçesi Deveciler Mahallesi'ndeki 2 gayrimenkulün satışı onaylandı...

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi, 63354 ada, 4 nolu parseldeki arsa ÖİB tarafından satılıyor..

ÖİB İzmir'deki 4 arsa ve 80 daireyi satacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan karar gereğince İzmir'deki 4 arsa ve 80 daire satış yöntemi ile özelleştirilecek..

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Mehmet Erdal Öndeş: Kilis'te arsa sorunu yok!

24 Televizyonu ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği işbirliği ile hazırlanan Konuşan Ekonomi programı, güney illerimizden Kilis’e konuk oldu. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş Kilis'i anlattı.

ÖİB Kilis'teki 6 arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Kilis Deveciler Mahallesi'nde bulunan 6 arsanın özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kilis-Polateli OSB'de son durum ne?

Arsa fiyatlarını yüzde 200 artıran Kilis-Polateli OSB Amanos dağlarından geçecek Amanos Tüneşi ile Kilis İskenderun Limanı'na bağlanacak. Kilis-Polateli OSB projesinin 2 yıl içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

ÖİB'den 5 ilde satılık 10 arsa!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kilis, Siirt, İzmir, Nevşehir ve Aydın illerinde bulunan 10 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların son teklif verme tarihi 27 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

öib kilis arsa ihalesi Haberi

öib kilis arsa ihalesi


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde muhtelif taşınmazlar “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.



1) İhaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilir.

2) Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3) İhaleye katılabilmek için her bir taşınmaz için ayrı İhale Dokümanı alınması ve tekliflerin İdarenin; Ziya Gökalp Caddesi No: 80 Kurtuluş/ANKARA adresine son teklif verme günü saat 17:00’ye kadar elden teslim edilmesi zorunludur. İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı için alınan bedel her ne surette olursa olsun iade edilmez.

4) İhale Dokümanı bedelleri İdare’nin;

- T. Halk Bankası A.Ş. Kurumsal Şubesi/ANKARA nezdinde bulunan TR250001200945200083000006 numaralı Özelleştirme Fonu Vadesiz Satış...