19 / 05 / 2024

ÖİB onay

ÖİB onay

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), TTA Gayrimenkul AŞ'ye ait Van, Osmaniye, Kahramanmaraş, Antalya, Adana, Kırıkkale ve Kastamonu'daki bazı taşınmazların satışlarını onayladı..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

Bank of America, Bitcoin vadeli işlemlere onay verdi!

ABD'nin en büyük bankalarından Bank of America, Bitcoin vadeli işlemleri için onay verdiğini açıkladı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları İBB'den onay bekliyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı 12 alt bölgeye ait, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarıyla ilgili plan notları ve tasarım kodu kitapçıkları İBB'den onay bekliyor.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar projesine onay verilmedi!

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi'ne onay verilmedi. Bilirkişi heyeti projedeki eksiklikleri ve uygun olmayan nitelikleri açıkladı.

Lisanslı harita kadastro mühendisleri ve bürolarına ilişkin kanun teklifi yasalaştı!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne, TBMM Genel Kurulu'ndan onay çıktı ve yasal hale geldi.

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.

İntema İnşaat'ın duyuru metnine SPK'dan onay!

İntema İnşaat'ın bünyesinde birleşilmesine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Ocak 2021 tarih ve 5/103 sayılı toplantısında onay verildi. 

İzmir imar planlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi! 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliğine onay verdiğini açıkladı. 

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

AB Konseyi 2021-2027 bütçesini onayladı!

Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Birlik'in toplam 1 trilyon 74 milyar avro olan 2021-2027 dönem bütçesine onay verdi.

Galata Kulesi’ndeki restorasyon projesine Koruma Kurulu'ndan onay!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) alınan tarihi Galata Kulesi’nin beden duvarlarının darbeli matkapla delinmesinden sonra koruma kurulu tarihi kuleyle ilgili restorasyon projesine onay verdi...

Sakarya'da kentsel dönüşüm işlemleri bakanlık onayıyla başlayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya'da bakanlık onayıyla kentsel dönüşüm işlemleri başlayacak" dedi.

ÖİB onay Haberi

ÖİB onay

 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), TTA Gayrimenkul AŞ'ye ait Van, Osmaniye, Kahramanmaraş, Antalya, Adana, Kırıkkale ve Kastamonu'daki bazı taşınmazların satışlarını onayladı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, özelleştirme kapsam ve programında bulunan TTA Gayrimenkul AŞ'nin yazısına istinaden Van'ın Tuşba ilçesi Yeşilsu Mahallesi'nde 782 nolu parseldeki 4 bin 800 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde 98 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Mehmet Koltaş'a, 780 nolu parseldeki 7 bin 400 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 114 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Gültepe Isı Teknik Mühendislik İnşaat Taahhüt ve İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne satışım onaylandı.Osmaniye'nin Merkez ilçesi Alibeyli Mahallesi 8 nolu parseldeki 984,58 metrekare yüzölçümlü ticaret alanı imarlı taşınmazın 92629/98458 oranındaki hissesinin 970 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Nimetullah...