07 / 05 / 2024

Okan Altuğ kim

Okan Altuğ kim

Danışmanlık hizmeti veren N+1 Daruma Yönetim Kurulu Başkam Okan Altuğ, Türkiye'deki özel sektörün satılacak şirket bakımından "derya deniz" olduğunu bildirdi..

Okan Altuğ: Türkiye yabancı yatırımcı için derya deniz!

Danışmanlık hizmeti veren N+1 Daruma Yönetim Kurulu Başkam Okan Altuğ, Türkiye'deki özel sektörün satılacak şirket bakımından "derya deniz" olduğunu bildirdi..

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

Okan Üniversitesi, tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültesi kurdu!

Okan Üniversitesi, tıp fakültesi ile diş hekimliği fakültesi kurdu. Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, 2 fakülte için 40 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyledi.

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Yüksel Okan kimdir?

Türkiye mimarlık tarihinin en önemli örneklerinden kabul edilen Büyük Ankara Oteli’nin mimarı Yüksel Okan kimdir? Mimar Yüksel Okan, başka hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Yüksel Okan...

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Altuğ Akbaş: Konutların yüzde 85'i yalıtımsız olduğu için enerji boşa harcanıyor!

Kalekim Genel Müdürü olan Altuğ Akbaş, "Enerjisinin yüzde 75'ini ithal eden bir ülke olarak, konutların yüzde 85'inde ısı yalıtımı olmadığı için enerjimizi boşa harcıyoruz" dedi.

Okan Altuğ kim Haberi

Okan Altuğ kim

2008 krizi sonrası hız kesen yabancı yatırımları son yıllarda ağır ağır da olsa yeniden yükselişe geçti. Özelleştirilecek kurumların azalması yabancı yatırımın hız kesmesine neden olurken, satın alma birleşme operasyonlarında ağırlık artık özel şirketlere geçmiş bulunuyor. Şirket ortaklıklarında danışmanlık hizmeti veren N+1 Daruma Yönetim Kurulu Başkam Okan Altuğ, Türkiye'deki özel sektörün satılacak şirket bakımından "derya deniz" olduğunu bildirdi. 


"Yatırımcı Moody's'e bakar" Piyasalarda sön dönemlerde görülen dolar kaynaklı dalgalanmanın yatırım kararlarına etkisinin olmadığı kaydeden Okan Altuğ, "Büyük yatırımcı Moody's, S&P gibi kredi derecelendirme kuruluşlarının raporlarına bakarlar. Dönemlik dalgalanmalara çok bakmazlar. Politik tartışmalar da görüşmelerimizde fazla gündeme gelmez çünkü bize bu araştırmaları yapıp gelirler. Dolayısıyla yatırımcı ile ekonomi ve finans konuşuruz. Kur hikayelerini daha çok 2000'lerde anlatırdık. Artık serbest kur rejiminin olduğu bir...