21 / 05 / 2024

okan üniveristesi diş hekimliği hastanesi

okan üniveristesi diş hekimliği hastanesi

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, “Bugüne kadar hep ilkleri gerçekleştirdik. Bugün de yine bir ilke imza atarak Diş Hekimliği Fakültesine daha öğrenci almadan hastane açan ilk üniversite olduk” diye konuştu.

Tuzla Türkan-Ömer Okan Camisi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da Okan Üniversitesi Diş Hastanesi ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına inşa ettirilen Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışlarını yaptı.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı..

Okan Üniversitesi Tuzla'da diş hastanesi açacak!

Yaklaşık 18 yıldır yüksek öğretim hizmeti veren Okan Üniversitesi, Eylül ayında Tuzla’da bir diş hastanesinin açılışını yapacak. Üniversite Başkanı Okan, hastanenin yatırım tutarının 25 milyon dolar olduğunu söyledi.

Sultanbeyli Ağız Diş Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

Sultanbeyli’nin büyük projeleri hızla tamamlanıyor. Merkez Camii, Meydan Düzenlemesi, Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinde çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa’ya Diş Hekimliği Fakültesi kuruldu!

Şanlıurfa’da Harran Üniversitesi’nin talebiyle Diş Hekimliği Fakültesi kurulması teklifi onaylandı. Harran Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, "ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kocaeli Yuvacık diş hastanesi yolu tamamlandı!

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Yuvacık Diş Hastanesi’ne giden yol 12 metre genişliğinde modern bir bulvar haline geldi. Başiskele İlçesi Yuvacık bölgesinde yer alan KOÜ Diş Hastanesi’ne giden yolu, modern hale getirdi.

Manisa ATSO Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi teknoloji binaya taşınıyor!

Akhisar ilçesi İnönü Mahallesindeki binasında hizmet veren Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 1 Eylül’den itibaren tam donanımlı teknolojik binasına taşınacak.

TOKİ Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 3 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak. İhale bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binası tamamlanıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binasında sona yaklaşılıyor. OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, yeni bina hakkında bilgi verdi.

TOKİ Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaat ihalesi 3 Ağustos'ta!

TOKİ Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 3 Ağustos'ta saat 14.30'da gerçekleşecek.

KOÜ Yuvacık Diş Hastanesi yolu modern bulvar oldu!

Kocaeli Başiskele’de bulunan KOÜ Yuvacık Diş Hastanesi’ne giden yol 12 metre genişliğinde modern bir bulvar haline geldi.

okan üniveristesi diş hekimliği hastanesi Haberi

okan üniveristesi diş hekimliği hastanesi

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy Kampüsü’nde hizmet verecek olan Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi’nin, 11 Haziran 2014 Çarşamba günü düzenlenen açılış törenine Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün yanı sıra iş, eğitim ve sağlık camiasından çok sayıda önemli isim katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, “15. yılımızı 15 akademik birim ve 15 bin öğrencimizle kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Hastanemiz, bir yandan geleceğin bilgili ve donanımlı diş hekimlerini yetiştirirken, bir yandan da Türk halkına kaliteli ve güvenilir diş tedavi hizmetleri sunacak. Okan Üniversitesi olarak her yıl büyümeye devam ederken diğer sektörlerde olduğu gibi sağlık sektörüne de ciddi katkılar sağlayacağız. Aradan geçen 15 yılda hep ilkleri gerçekleştirdik. Bugün de yine bir ilke imza atarak Diş Hekimliği Fakültemize...