04 / 05 / 2024

Öki Trio Plus fiyatları

Öki Trio Plus fiyatları

Öki Trio Plus fiyatları 400 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tamamı 4+1'den oluşan Öki Trio Plus projesi Ağustos 2017'de teslim ediliyor...

PlayStation Plus'ta 1099 TL’lik oyunlar ücretsiz! 1 Aralık 2022 fiyat listesi...

Aralık ayında PlayStation Plus abonelerine sunulacak oyunlar belli oldu. Öyle ki yalnızca iki oyun, toplamda 1099 TL değerinde.

Samsung zammı Teknosa'ya yansımadı! İşte Samsung Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra 2022 Nisan fiyat listesi...

Samsung, en yeni telefonlarına yeni aya girerken zam yaptığını duyurdu! Bu zamları görünce pek çok kişi gözlerine inanamadı! Peki, Teknosa'da Samsung Galaxy S22 serisinin fiyatları ne kadar? İşte Samsung Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra 2022 Nisan fiyat listesi...

Pronet Plus'tan Akıllı Zil!

Pronet Plus tarafından geliştirilen Akıllı Zil ev sahipleri için yeni hizmet sunuyor. Tasarım, aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı etkiye sahip.

216 Butik Plus, ev sahiplerini bekliyor!

216 Yapı tarafından Çekmeköy’de hayata geçirilen 216 Butik Plus’ta, bugünlerde tatlı bir heyecan yaşanıyor. İki etap halinde inşa edilen 216 Butik Plus’ın ilk etabı yatırımcısıyla buluşuyor.

Öki Trio Plus fiyatları!

Öki Trio Plus fiyatları 400 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tamamı 4+1'den oluşan Öki Trio Plus projesi Ağustos 2017'de teslim ediliyor...

Özkayseri İnşaat Trio Plus teslim tarihi!

Özkayseri İnşaat Trio Plus teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Kayseri Yıldırım Beyazıt'ta yer alan Trio Plus Evleri'nde fiyatlar 395 bin liradan başlıyor...

Trio Plus Kayseri daire fiyatları!

Trio Plus Kayseri projesi 78 adet daireden meydana geliyor. Kayseri Yıldırım Beyazıt'ta inşası devam eden Trip Plus Evleri'nde dairelerin hepsi 4+1 olarak planlandı...

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları!

Başakşehir’in gözde projesi Olimpa Park Plus’ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları devam ediyor… Her bütçeye uygun olarak şekillendirilen ödemeler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade ile yapılabiliyor.

Trio Plus Kayseri projesinin temeli atıldı!

Kayseri’de kentin çeşitli bölgelerinde yaptığı projeler ile adından sıkça söz ettiren ÖKİ, Yıldırım Beyazıt mahallesinde başlatılan Trio Plus projesinin temelini attı..

Huzzak Tower Plus Başakşehir Evleri!

Satış süreci devam eden Huzzak Tower Plus Başakşehir Evleri 69 adet daire ve 10 adet dükkandan meydana geliyor. Kişiye özel ödeme planı oluşturulan proje 2 etap halinde yükseliyor.

Başakşehir Huzzak Tower Plus!

Başakşehir Huzzak Tower Plus projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. İki etaptan meydana gelen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Panorama Plus Eskişehir projesinde kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor!

Halk GYO, Eskişehir’deki konut projesi Panorama Plus’ta ev sahibi olmak isteyenlere “kişiye özel” ödeme seçenekleri ile yepyeni fırsatlar sunuyor. Proje Halk GYO’nun ilk konut projesi.

Panorama Plus'tan kişiye özel ödeme imkanı!

HALK GYO'nun ilk konut projesi olan Panorama Plus, Eskişehir'de yükseliyor. İnşaatın yüzde 60'ının tamamlandığı projede yasam, Ağustos 2015'te başlayacak. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Öki Trio Plus fiyatları Haberi

Öki Trio Plus fiyatları


Özkayseri İnşaat tarafından hayata geçirilen Öki Trio Plus projesi Kayseri Yıldırım Beyazıt'ta yükseliyor. Öki Trio Plus projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor.


Öki Trio Plus projesindde daire fiyatları 400 bin TL ile 555 bin TL arasında değişiyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Öki Trio Plus projesi Ağustos 2017'de teslim ediliyor.


13 katlı üç blok halinde yükselen Öki Trio Plus projesinde 78 konut olacak. Öki Trio Plus projesinde dairelerin tümü 4+1 olarak planlandı.


İnşaat alanı 24 bin metrekare olan Öki Trio Plus Kayseri projesinde fitness, sauna, otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Tel: 0352 232 69 52

Web: www.ozkayseriinsaat.com

Gülcihan...