06 / 05 / 2024

Okkalar İnşaat çengelköy yeni proje

Okkalar İnşaat çengelköy yeni proje

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, "İstanbul Çengelköy’de iki yeni proje başlatıyoruz. 2019 yılında Çengelköy’deki projemizin inşaatına başlayacağız" dedi...

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şakacı tarafından kuruldu.

İntema İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

İntema İnşaat, 2020 yılı dönemine ait faaliyet raporunu, sorumluluk beyanını ve finansal raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı. 

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Tvf İfm Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Sönmez, Hakan Eren, Abdullah Onan Keleş, Çağatay Abraş ve Tarık Tekin ortaklığında kuruldu.

İnyoda İnşaat Proje Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnyoda İnşaat Proje Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Doruk ve Kübra Topçu ortaklığında kuruldu.

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün şirket merkezinde gerçekleştirildi. Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu yayınlandı.

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Padar ve Seyfettin Sert  Padar ortaklığında kuruldu.

İnşaat maliyeti yüzde 70 arttı! Müteahhitler zorda!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, döviz kurundaki artışın inşaat sektörü üzerine etkisini değerlendirdi. İnşaat maliyetinin yüzde 70 arttığını belirten Aydın, müteahhitlerin iş yapamaz hala geldiğini söyledi.

Okkalar İnşaat'tan Çengelköy'e 2 yeni proje!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, "İstanbul Çengelköy’de iki yeni proje başlatıyoruz. 2019 yılında Çengelköy’deki projemizin inşaatına başlayacağız" dedi...

Okkalar İnşaat çengelköy yeni proje Haberi

Okkalar İnşaat çengelköy yeni proje

Okkalar İnşaat, bir yandan Konya ve İstanbul’da tamamlanan projelerinin teslimlerine başlıyor. Şirket bunun dışında yeni projelere de başlıyor. 

"Yeni projeler Çengelköy’de olacak"

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Firmalarından ev alanları yeni yaşam alanlarına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Okka yeni projeyle ilgili şunları söyledi; "2018 yılında biri Konya Selçuklu’da, biri İstanbul Kartal’da olmak üzere iki yeni projemizi tamamladık. Yine İstanbul’da bulunan 2 projemizde de 1 ay ve 3 ay sonra teslimlerimiz var. Selçuklu’da yer alan Arma Kent projemizde anahtar teslimlerine başladık. Üç ay sonunda, yıl bitmeden Kartal’da bulunan Arma Menta projemizin de teslimlerine başlayacağız. Arma Menta projemizi inşaata başladığımızda söylediğimiz gibi 7 ay erken teslim edeceğiz. Müşterilerimizin hayallerindeki eve bir an önce kavuşmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye ekonomisine güvenimiz yerindendir. Bunun...