01 / 07 / 2024

Ökkaş Tolgahan Dokumacı

Ökkaş Tolgahan Dokumacı

İşnet İnşaat Bilgisayar Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ökkaş Tolgahan Dokumacı tarafından 28 Mart'ta 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Dertur Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dertur Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tolgahan Polat Erol tarafından kuruldu.

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İmza Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Puyan ve Tolgahan Eker ortaklığında kuruldu.

Ekohayat Teknoloji Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekohayat Teknoloji Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Kutlu ve Yakup Dokumacı ortaklığında kuruldu.

Akya Dekorasyon Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akya Dekorasyon Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Tolgahan Şanlı tarafından kuruldu.

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dokumacı tarafından kuruldu.

Artio İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artio İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Bağcılar’da  2 milyon sermaye bedeli  Furkan Can Üstündağ, Tolgahan Ayar tarafından kuruldu.

Sistemkoin CEO'su Tolgahan Çolpan'dan milyonluk vurgun!

Sistemkoin'in tutuklu CEO'su Tolgahan Çolpan'ın seyirci olarak katıldığı bir üniversite panelinde kendini sponsor olarak tanıtıp çok sayıda üniversite öğrencisini dolandırdığı ortaya çıktı. 

Tolgahan Sayışman kiracılarından kira almadı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hangün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Tolgahan Sayışman tarafından kuruldu. 

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne girdi!

İnşaat sektörüne giren oyuncu Tolgahan Sayışman 40 dairelik rezidans ve 14 villadan oluşan iki projeyi hayata geçirecek.

Ökkaş Tolgahan Dokumacı Haberi

Ökkaş Tolgahan Dokumacı

İşnet İnşaat Bilgisayar Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ökkaş Tolgahan Dokumacı tarafından 28 Mart'ta 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. İşnet İnşaat Bilgisayar Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


İşnet İnşaat Bilgisayar Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 1991 Sokak, No:16 Kat:9...