24 / 07 / 2024

Okmeydanı Darülacezedeki üst geçit kaldırılacak mı

Okmeydanı Darülacezedeki üst geçit kaldırılacak mı

Darülaceze Otobüs Durağı Yaya Üstgeçidinin sökülme işlemi 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak, 16 Şubat 2016 Salı sabahı 06.00’da tamamlanmış olacak.

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Üsküdar Burhaniye 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı! 

Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi, 736 ada, 133 parselin doğusunda kalan tescil dışı alanda tescilli Fıstıklı Mescidi ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Üsküdar'da 2 katlı ahşap ev çöktü!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi Hamam Sokak'ta yer alan 2 katlı ahşap evin üst katında çökme meydana geldi.

Validebağ Korusu Üsküdar Belediyesi’ne tahsis edildi!

Üsküdar Belediye Meclisi'nin olağanüstü oturumunda Validebağ Korusu'nun tahsisi karar bağlandı. Koru Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edildi...

Reysaş GYO olağanüstü genel kurul toplantısı 21 Ağustos'ta!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağanüstü genel kurul toplantısı 21 Ağustos 2019 Çarşamba günü saat 10:30'da, Üsküdar'da yapılacak...

Üsküdar Meydan Projesi için yıkımlar başladı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Yaklaşık bin araçlı bir otopark projemiz var. Üstünde de muazzam bir 10-15 dönüme yakın bir meydan kazanıyoruz” dedi.

Büyük evler ekolojik bilançoyu altüst ediyor!

Zenginler dar gelirlilerden çok daha fazla enerji ve doğal kaynak tüketiyor. Bir araştırmaya göre büyük evler, otomobil seyahatleri ve uçak yolculukları ekolojik bilançoyu altüst ediyor.

Kocaeli Darıca'nın üst yapısı yenilendi!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Karaaslan Caddesi’nde yapımı tamamlanan üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

İdealist GYO olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda dün saat 14:30'da İstanbul, Üsküdar'da yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına ilişkin bilgileri yayınladı.

Okmeydanı Darülaceze'deki yaya üstgeçidi kaldırılıyor!

Darülaceze Otobüs Durağı Yaya Üstgeçidinin sökülme işlemi 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak, 16 Şubat 2016 Salı sabahı 06.00’da tamamlanmış olacak.

İBB Okmeydanı'nda hazine arazisine zeminüstü cami yapacak!

Kadıköy’de arıtma tesisini cami yapan İBB, şimdi de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında Okmeydanı Ağız ve Dış Sağlığı Hastanesi’nin yanında yer alan yaklaşık 4 bin metrekarelik Hazine arazisine ‘zeminüstü cami’ yapacak.

Marmo Gayrimenkul Turizm İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Üretim ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Üsküdar Şubesi açıldı!

Marmo Gayrimenkul Turizm İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Üretim ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Üsküdar Şubesi, Ekrem Elbistanlı Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Üsküdar'da açıldı.

Emin Üstün: 2015 gayrimenkul sektörünün altın yılı oldu!

Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını kolaylaştıran Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu.

Okmeydanı Darülacezedeki üst geçit kaldırılacak mı Haberi

Okmeydanı Darülacezedeki üst geçit kaldırılacak mı



Okmeydanı Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan eskimiş ve tehlike arzeden Darülaceze Otobüs Durağı Yaya Üstgeçidi sökülerek kaldırılacak.


Darülaceze Otobüs Durağı Yaya Üstgeçidinin sökülme işlemi 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak, 16 Şubat 2016 Salı sabahı 06.00’da tamamlanmış olacak.


Eskimiş üstgeçidin sökülme işlemi sırasında Darülaceze Caddesi ve Fatih Caddesi gece saat 00.00 – 06.00 saatleri arası kapatılarak, tasfiye işlemi yapılacaktır.


Darülaceze Otobüs Durağı bölgesinde yaya geçişleri Sinyalize Kavşak ile sağlanacaktır.


Eskiyen ve tehlike arz eden köprünün Sökülme Takvimi:

İlk gece köprü merpenleri 200 tonluk vinçle sökülecek.

İkinci gece prekast paneller 300 tonluk vinçle sökülecek.

Üçüncü ve dördüncü gece beton ayaklar karotla kesilerek yine 300 tonluk vinçle sökülecektir.


Çalışma, İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Altyapı Hizmetleri    Müdürlüğü’nce...