06 / 05 / 2024

Okmeydanı mülkiyet çözümü

Okmeydanı mülkiyet çözümü

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nın kanayan yarası tapu meselesini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Demircan, 9 aileye tapularını kendisi teslim etti.

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Murat Emir'den cemevlerindeki mülkiyet sorununun çözümü için yasa teklifi!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Büyükşehir Belediye Yasası kapsamında köylerin mahalleye dönüştürülmesi sonucu cemevlerinde ortaya çıkan mülkiyet hakkı sorununun çözümü için TBMM’ye yasa teklifi sundu.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Kepez'de mülkiyet sorunu sona eriyor!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçe genelinde yaşanan mülkiyet sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Okmeydanı’nın kaybedecek zamanı yok. Bizim hep birlikte elimizi taşın altına koyma konusunda irademizi netleştirmemiz lazım. El birliğiyle çocuklarımıza daha sağlam, daha sağlıklı ve daha yaşanılabilir bir Okmeydanı’nı bırakmış olacağız” diye konuştu.

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma Kasım'da vuruluyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'ndaki projelere ilişkin açıklamalar yaptı. Yıldız, "Okmeydanı’nda dönüşüme Fetihtepe mahallemizden başlamayı düşünüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız Kasım ayında ilk kazmayı vuracak şekilde planlamasını yapıyor" dedi...

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlatılacağı Fetihtepe Mahallesine ziyarette bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşların projeye ilişkin sorularını cevapladı. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Karatay'da imar ve mülkiyet sorunları çözülüyor!

Karatay Belediyesi, ilçede yaşanan imar ve mülkiyet sorunlarının çözmek için imar düzenlemelerine ve 18. madde uygulamalarını hızlandırdı.

Okmeydanı mülkiyet çözümü Haberi

Okmeydanı mülkiyet çözümü

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nın kanayan yarası tapu meselesini çözüme kavuşturmaya devam ediyor.  Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi'ndeki Yıldız apartmanına misafir olan Demircan, 9 aileye tapularını kendisi teslim etti. Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapuları büyük bir hızla verilmeye devam ediyor. Proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 5 bin 200 hak sahibine tapuları teslim edildi. Yıldız apartmanı sakinlerinin evlerine konuk olan Başkan Demircan, apartman sakinlerinin sorunlarını da tek tek dinledi. Hak sahipleri ile konuşan başkan Demircan, ilerideki Okmeydanı projesi için hakkında bilgi verdi.


“Okmeydanı'nda mülkiyet çözülmüş durumda”

Bir apartmanın bütün sakinlerine tapularını vermenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Verdiğimiz tapular sayesinde, Okmeydanı'nda vatandaşlar 'Bir gün buralar yıkılır mı? Bizi buradan gönderirler mi?'...