05 / 05 / 2024

Okmeydanı tapu evrakları

Okmeydanı tapu evrakları

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı'nda tapu başvurusu için gereken evrakları www.vatandasinokmeydani.com sitesinde açıkladı. İşte tapu başvurusu için gereken evraklar listesi ve başvuru için dilekçe örneği...

Gayrimenkul tapu devri için hangi belgeler gerekiyor? Tapudan eli boş dönmek istemeyen herkesi ilgilendiriyor...

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde bazı evrakların tapu müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor. Peki, Gayrimenkul tapu devri için hangi belgeler gerekiyor? İşte detaylar...

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapıyor! Mülakat yok! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapacağını açıkladı. Ön lisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlarda başvuru tarihi ve gerekli evraklar belli oldu. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın.

Noterden tapu hisse devri için gerekli evraklar nelerdir? Hisseli tapu nasıl üzerine alınır?

Tapu sahipleri özellikle hisseli tapu sahipleri alım ve satım işlemlerine dair her detayı bilmek istiyor. Hangi evrakların gerekli olduğu ve hangi koşullarda hangi işlemlerin yapılabileceği merakla araştırılıyor. İşte o detaylar!

Hisseli tapu tek tapuya çevrilir mi? Kaybolan tapuyu çıkarmak için gerekli evraklar nelerdir?

Hisseli tapuların birden fazla sahibi yani hissedarı bulunmaktadır. Peki Hisseli tapu tek tapuya çevrilir mi? Kaybolan tapuyu çıkarmak için gerekli evraklar nelerdir? İşte merak edilen bu soruların yanıtları!

Tapuya evrakları verdikten sonra ne olur?

Tapu işlemleri her zaman merak edilen konular arasında yer alır. Özellikle alım satım işlemleri veyahut devir işlemlerinde evraklar verildikten sonra neler yapıldığı araştırılıyor. “Tapuya evrakları verdikten sonra ne olur?” sorusunun yanıtı ve detayları!

e-Devlet’ten tapu beyanı nasıl yapılır?

Kişilerin sahip oldukları taşınmazları ilgili kurumlara bildirmesine tapu beyanı denir. Peki e-Devlet’ten tapu beyanı nasıl yapılır? Tapu beyanı için hangi evraklar gerekir? Tapu beyannamesi nasıl yapılır? İşte detaylar…

Satış için tapuda hangi evraklar gerekir?

Tapu işlemleri belli başlı evrakların tam olması gerekir. Bu yüzden vatandaşlar, Satış için tapuda hangi evraklar gerekir? şeklinde sorular sormaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Tapu için hangi evraklar gereklidir? İşte detaylar!

Tapuda işleri olan vatandaşların sıklıkla sorduğu sorulardan biri “Tapu için hangi evraklar gereklidir?” İşte detaylar!

Tapu intikal nasıl yapılır? Tapu intikali için gerekli evraklar neler?

Kişiye miras kalması durumunda kendisi ya da avukatı aracılığı ile miras işlemlerine başlanması gerekir. Peki, Tapu intikal nasıl yapılır? Tapu intikali için gerekli evraklar nelerdir? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Tapu devri için gerekli evraklar 2022 nelerdir?

Gayrimenkulün el değiştirmesi için resmi olarak tamamlanması gereken işleme tapu devir işlemi deniyor. Yeni satın alınan bir ev ya da miras yolu ile intikal eden bir arsa için tapu devir işlemlerinde bazı evrakların temin edilmesi gerekiyor.

Dublörlü tapu dolandırıcılarına şok! 15 şüpheli yakalandı!

Fatih'te tapu dairesine giden bir kişi 15 milyon TL tutarında bir gayrimenkulün satışını gerçekleştirmek amacıyla işlem başlattı. Yapılan araştırma sonrasında evrakların sahte olduğu belirlendi. Tapu dolandırıcılığına ilişkin operasyon Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü harekete geçti.

Tapu işlemlerinde hangi belgeler gerekiyor?

Gayrimenkul satabilmek için gayrimenkul sahibi ve alıcının tapu devri sırasında hazır bulundurmaları gereken evraklar bulunuyor. Peki bu evraklar ve belgeler neler? İşte tapu devrinde gerekli olan evraklar...

Gayrimenkul alırken tapu işlemlerine dikkat!

Konu alan vatandaşlar tapu devir işlemleri esnasında yapılması gereken işlemleri araştırıyor. Özellikle tapu için gerekli belgelerin neler olduğunun bilinmesi oldukça önemli. Peki Tapu için gerekli olan evraklar neler?

Okmeydanı tapu evrakları Haberi

Okmeydanı tapu evrakları

Okmeydanı tapu başvurusu için gerekli evraklar hangileridir?


Beyoğlu Belediyesi tarafından yayınlanan www.vatandasinokmeydani.com sitesinde yer alan bilgiler şöyle;


Tapu başvurusu için gereken evraklar!


- Başvuracak kişinin Nüfus Cüzdan Fotokopisi.


- Tapu Tahsis Belgesi veya İmar Affı Başvuru Formu ile 2000 TL’ lik Ziraat Bankası dekontunun onaylı suretleri.


- Binanın iki ayrı cepheden çekilmiş iki adet fotoğrafı.


- Başvurulacak bağımsızlara ait Mükellef  Bilgileri Beyan dökümü.


- Başvurulacak bağımsızlara ait 2000 yılı ve öncesine ait en az iki kurum faturası.(Örn. İSKİ ve BEDAŞ)(Fatura bulunamıyorsa iki kurumdan alınmış.(Örn. İSKİ ve BEDAŞ) ilk sözleşmelerin onaylı suretleri.)


- Tapu tahsis veya imar affında ismi geçen kişiden son kullanıcıya kadar olan satışların fotokopisi, son satışın aslı veya noter onaylı sureti.


- Veraset mevcut ise;


- Ölen kişi adına vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği.


- Ölen kişinin...