06 / 05 / 2024

Okmeydanında tapu dağıtımı

Okmeydanında tapu dağıtımı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı ' nda bir yılda tapuların yüzde 20 ' sini verdik. Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi...

Ahmet Misbah Demircan: Ada bazlı dönüşümde yüzde 30'a kadar imar artışı sağlayacağız!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, planlı bölgelerde dönüşümün önünü açacaklarını belirterek, "Hak sahipleri ada bazında birleşirse yüzde 30' a kadar imar artışı sağlayacağız" dedi...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Vakıf GYO 2017 kar dağıtım tablosu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada Vakıf GYO'nun 2017 kar dağıtım tablosu yayınlandı. 

TSKB GYO 2017 kar dağıtım tablosu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. 

Halk GYO 2017 kar dağıtım tablosu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO'dan 2017 yılı kar dağıtımı düzeltmesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), kamuyu Aydınlatma Platofrmu'nda (KAP) 2017 yılı kar dağıtımı hakkında düzeltme yayınladı..

Trend GYO 2017 kar payı dağıtım tablosunu yayınladı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, Trend GYO 2017 kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO 2017 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO 2017 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Atakule GYO 2017 kar dağıtım tablosu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 hesap dönemi kar dağıtım hakkında KAP'ta açıklama yaptıç 

Panora GYO kar dağıtım tablosu!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısında teklif edilecek kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Deniz GYO 2017 kar dağıtım tablosu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Okmeydanında tapu dağıtımı Haberi

Okmeydanında tapu dağıtımı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda bir yılda tapuların yüzde 20'sini verdik. Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi. 



Okmeydanı Semt Konağı'nda düzenlenen Halk Meclisi toplantısında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,bölge halkına Okmeydanında tapuların %20sini verdiklerini açıkladı. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, vatandaşların sorunlarını dinleyen Demircan. Okmeydanı'nın geleceği ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi. Bir yılda tapuların yüzde 20'sini verdiklerini söyleyen Demircan. "Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.İlk gün ne söylediysek bu günde aynı şeyi tekrarlıyoruz. Belediye olarak bizim öncelikli işimiz vatandaşımızın tapusunu vermek" dedi. 

Demircan: Beyoğlu'nda yaşayanlara umut verdik Tarlabaşı, Sütlüce ve ardından Okmeydanı projesiyle son on yılda Beyoğlu'nda yaşayanlara "umut" verdiklerini belirten Başkan Demircan. Okmeydanı projesiyle önemli mesafe aldık. Vatandaşımızın...