16 / 05 / 2024

Okmeydanında tapular teslim mi ediliyor

Okmeydanında tapular teslim mi ediliyor

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Malatyalılara müjde! 5 bin afet konutu ocak ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen kentlerden biri olan Malatya'da, depremzedeler için inşa edilen afet konutları, hızla yükseliyor. Afet konutlarından 5 bininin, yıl sonunda bitirilip 2024 yılı ocak ayında depremzedelere teslim edilesi planlanıyor.

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villalar! Boğaziçi Simas Konakları nerede?

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villaların satış süreci devam ediyor. Peki Boğaziçi Simas Konakları nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Boğaziçi Simas Konakları detayları...

ArsaVev Beypazarı'nda 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Tapular hemen teslim!

ArsaVev Beypazarı'nda arsa satışları başladı. Karaşar'da hayata geçirilen ArsaVev Beypazarı'nda hemen teslim tapu fırsatı sunuluyor. Peki ArsaVev Beypazarı'nda arsa büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

Antalya Kepez'de 137 hak sahibi tapularına kavuştu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde 137 hak sahibi Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapularını teslim aldı. 

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

KİPTAŞ Okmeydanı Van Blokları'nda 80 daire hak sahiplerine dağıtılacak!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm sürecinde önemli bir yere sahip olan Van Blokları’ndaki 130 konutu teslime hazır hale getirdi. Beyoğlu Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmalarda 80 konut hak sahiplerine dağıtılacak. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma Kasım'da vuruluyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'ndaki projelere ilişkin açıklamalar yaptı. Yıldız, "Okmeydanı’nda dönüşüme Fetihtepe mahallemizden başlamayı düşünüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız Kasım ayında ilk kazmayı vuracak şekilde planlamasını yapıyor" dedi...

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Okmeydanında tapular teslim mi ediliyor Haberi

Okmeydanında tapular teslim mi ediliyor

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesinin ardından hak sahipleri hızla tapularını almaya devam ediyor. Evinde tapu sürpriziyle karşılaşan 82 yaşındaki Münire Şimşek’in oğlu, “Bu tapu belediyemize ve devletimize olan güvenimizin eseridir. Misbah başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.


Beyoğlu sakinlerinin tapu sevinci devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Okmeydanı’ndaki 50 yıllık tapu sorununu çözmesiyle birlikte tapusunu almak için belediyeye koşan hak sahipleri yıllar sonra tapu almanın sevincini yaşıyor. Zaman zaman vatandaşlara sürprizde yapan Başkan Demircan, tapusu çıkan yaşlı ve engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyarak tapularını evlerinde teslim edilmesini sağlıyor.

“TORUNLARIMA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAPUMU TESLİM EDECEĞİM”

Yıllardır Okmeydanı’nda oturan ve bizim halimiz ne olacak diyerek yaşayan 82 yaşındaki Münire Şimşek’e yapılan sürpriz duygusal anlar yaşattı....