17 / 05 / 2024

Okmeydanında tapuların yüzde 20si verildi

Okmeydanında tapuların yüzde 20si verildi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı ' nda bir yılda tapuların yüzde 20 ' sini verdik. Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi...

Kuzey Anadolu Fayı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa 24 ildeki yapıların yüzde 80'i yıkılır!

Neotektonik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Hamit Haluk Selim, 24 şehrin merkezinden geçen Kuzey Anadolu Fayı Hattı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa yapıların yüzde 80'inin yıkılacağını belirtti. İşte uzman isimin korkutan o açıklaması...

Katılımevim 2023 yılının dokuz ayında net dönem karını yüzde 958 artırdı!

Türkiye'nin önde gelen faizsiz finans kuruluşları arasında bulunan BDDK lisanslı Katılımevim, 2023 yılının 3. çeyreğine dair finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, söz konusu dönemde net karını yüzde 958 artırdı.

Ev sahibi ve kiracılar şimdi bu detaylara bakın! Yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir?

Konut kiralarında zam oranını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir? Ev sahibi kiracıya dava açabilir mi?

Meclis'ten kritik İstanbul depremi tespitleri: Binaların yüzde 15'i risk altında! 7.5 büyüklüğünde deprem...

Uzmanların senelerdir uyarılarda bulunduğu büyük İstanbul depremi yeniden gündemde. Meclis'ten kritik İstanbul depremi tespitleri: Binaların yüzde 15'i risk altında! 7.5 büyüklüğünde deprem...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapının yüzde 20'si tamam!

Mersin'de 2022 yılının üçüncü çeyreğinde ilk iki etabının hizmete açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapı çalışmalarının yüzde 20'si bitirildi.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

İzmir Narlıdere Metrosu'nda tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı!

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı. Böylece, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında önemli bir eşik daha geçildi. 

Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı!

Türkiye'nin ikinci büyük sulama projesi olan Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmalarının yüzde 70'i tamam!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmaları devam ediyor.DHMİ Genel Müdürü Keskin "Üst yapı hizmet binalarının yüzde 95'i, ATC kule inşaatının yüzde 50'si, saha düzenleme işlerinin yüzde 70'i tamamlanmış durumda." dedi.

İstanbul’daki 1.8 milyon binanın yüzde 60’ı risk altında!

17 Ağustos’tan günümüze kadar olası depreme karşı alınan tedbirlerin yetersizliğine değinen Prof. Dr. Naci Görür, “İstanbul’daki 1.8 milyona yakın binanın yüzde 60’ı risk altında. Sadece yüzde 1’i yıkılsa ve her binada bir kişi hayatını kaybetse bile 18 bin insan yapar” şeklinde konuştu.

İmar barışında başvuruların yüzde 80'i hatalı!

Türkiye'deki 31 milyon ruhsatsız ve kaçak yapıyı ilgilendiren imar barışı uygulaması için başvurular devam ediyor. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Ali Faruk Çolak, uygulama kapsamında yapılan başvuruların yüzde 80'inin hatalı yada yanlış olduğunu söyledi. 

Kocaeli'deki yapıların yüzde 99'u kontrol altında!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nda konuştu. Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki yapıların yüzde 70'i ruhsatsız ve plansızdı ama şimdi yüzde 99'u kontrolümüz altında" şeklinde konuştu.

Okmeydanında tapuların yüzde 20si verildi Haberi

Okmeydanında tapuların yüzde 20si verildi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda bir yılda tapuların yüzde 20'sini verdik. Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi. 



Okmeydanı Semt Konağı'nda düzenlenen Halk Meclisi toplantısında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,bölge halkına Okmeydanında tapuların %20sini verdiklerini açıkladı. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, vatandaşların sorunlarını dinleyen Demircan. Okmeydanı'nın geleceği ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi. Bir yılda tapuların yüzde 20'sini verdiklerini söyleyen Demircan. "Biz ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.İlk gün ne söylediysek bu günde aynı şeyi tekrarlıyoruz. Belediye olarak bizim öncelikli işimiz vatandaşımızın tapusunu vermek" dedi. 

Demircan: Beyoğlu'nda yaşayanlara umut verdik Tarlabaşı, Sütlüce ve ardından Okmeydanı projesiyle son on yılda Beyoğlu'nda yaşayanlara "umut" verdiklerini belirten Başkan Demircan. Okmeydanı projesiyle önemli mesafe aldık. Vatandaşımızın...