11 / 05 / 2024

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat adres

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat adres

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Okan Özen tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Şişli'de kuruldu.

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Parasol Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Parasol Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Demirkıvıran tarafından kuruldu.

Trandus Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trandus Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şİşli'de Meliha Pınar Demirağ ve Tahire Kevser Sandallı ortaklığında kuruldu.

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hanıeh Kadkhodaeı, Hosseın Imanı, Masoumeh Seıf ve Yatebeh Moharamıpılehrood ortaklığında kuruldu.

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Imran Sıdık Sumar ve Lyubomir V. Kırılov ortaklığında kuruldu.

Liva 2 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Liva 2 Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de  Pınar Yalınızoğlu  tarafından kuruldu.

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüp Sultan’da Samet Öztürk tarafından kuruldu.

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ertuğrul Koç ve Işıl Koç ortaklığında kuruldu.

Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Çağlar Pınarlı ve Emel Selin Doğan ortaklığında kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Akros Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akros Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Farough Liaghat, Hamıdreza Hajıyarı ve Mehrdad Ordobadı Vıjouyeh ortaklığında kuruldu.

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadı Hosseın tarafından kuruldu.

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat adres Haberi

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat adres
OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Okan Özen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONUSU : Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. EMLAK DANIŞMANLIĞI 1- Şirket her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri , devre mülk , apart otel , motel , kamping gibi turistik tesisler , orga- nize sanayi bölgeleri , spor kompleksleri , mesken , ev , apartman , işyeri, arsa gibi gayrimenkul- leri almak, satmak , satın almak , kiralamak , kiraya vermek , bahçe , tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını...