15 / 05 / 2024

Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ali Ufuk Öktem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

İş yeri kira sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

BAU Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Emre Gökyayla, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman ve Doç. Dr. Seda Öktem Çevik, iş yerlerinin kira sözleşmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Siirtli Öktem Kardeşler anahtar teslim fabrikalar üretiyor!

Siirtli Öktem Kardeşler, 2001 yılında Partner Teknik Endüstriyel'i kurdu. İki kardeş bugüne kadar Irak, Libya, Suudi Arabistan ve Mısır'da 100'ün üzerinde anahtar teslim fabrika yaptı. Şirketin şu anda da sekiz projede 110 milyon Euro'luk işi devam ediyor.

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Diler Erdoğan Arslan ve Öktem Arslan ortaklığında kuruldu.

İzmir'e Modda Bulvar projesi geliyor!

Bu yıl 600 milyon lira yatırım planladıklarını dile getiren Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Öktem, İzmir'in yeni projesi olan Modda Bulvar projesinin de Eylül ayında başlayacağını söyledi.

Osmanlı Köşkü kiralandı mı?

2. Abdülhamit'in 5. kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu'nun kafe ve mağaza olarak kullandığı Osmanlı Köşkü'nün CHP Milletvekili Şinasi Öktem'e kiraya verildiği iddia ediliyor...

Yalıtım ile yazlık evinizi koruyun!

İzocam Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem, Bodrum’daki bir evin en az Artvin gibi yüksek kesimde bulunan, soğuğa maruz kalan bir ev kadar yalıtıma ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Yedi İnşaat ve Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yedi İnşaat ve Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi, Kemal Coşkun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Deniz Öktem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Ümraniye'de kuruldu.

Ev alırken önce yalıtımına bakın!

İzocam Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem; “Türkiye'de yanlış olan, ev alırken mutfakta, banyoda fayans ve dolaba bakılması ancak yalıtım konusunun hiç sorgulanmamasıdır” diyor.

Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ali Ufuk Öktem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Gamatom Radyasyon Ölçüm Sistemleri ve Nükleer Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamatom Radyasyon Ölçüm Sistemleri ve Nükleer Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Avcılar'da, Baki Akkuş, Yeşim Öktem, Özgür Aytan, Kahraman Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin büyük başarısı!

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık alanındaki başarısıyla 2 yılda D grubundan A grubuna yükseldi. Hastanenin bu başarıyı nasıl yakaladığının sırrını Başhekim Öktem anlattı...

Fatih Öktem: Yangın güvenliğinde yalıtım önemli rol oynuyor!

“Yangından Korunma Haftası” olarak değerlendiriliyor ve bu önemli hafta için çeşitli bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yangından korunmanın, can ve mal kayıplarına engel olmanın en önemli yollarından birisi de doğru uygulanmış “yalıtım”...

Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi
Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ali Ufuk Öktem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Öktem ve Öktem Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3.1-Her Türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğu yapmak 3.2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkul üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunların satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek 3.3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı satımı ve kiralamasına aracılık etmek 3.4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek 3.5-Her nevi gayrimenkul malların şirket ve başkasına namına alımı,satımı,pazarlamasını yapmak 3.6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,satımı,pazarlamasını yapmak 3.7 Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,...