17 / 05 / 2024

Okul Hizmet Masası izmit

Okul Hizmet Masası izmit

Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla geçtiğimiz ekim ayında faaliyete geçirilen Okul Hizmet Masası, sorunları tek tek çözüme kavuşturuyor. Türkiye’de ilk olan Okul Hizmet Masası’na yaklaşık 3 ay içinde 54 okuldan talepte bulunuldu

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

Türkiye Maarif Vakfı, New Jersey'de okul açıyor!

Türk ve Müslümanların yaşadığı Clifton şehrindeki okul, pilot uygulama olarak yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak.

İzmit'teki okullar onarılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile faaliyete geçirilen okul hizmet masası, okulların eksiklerini gideriyor. İzmit'te geçen bir yıl içinde okullarda 214 tamirat işi yapıldı.

Bağcılar'a 26 yeni okul geliyor!

Bağcılar'a 26 okul daha kazandırılıyor. İlçede, 104'ü devlet, 83'ü özel okul olmak üzere 187 okul hizmet veriyor, 26 okulun inşaat çalışmaları sürüyor.

Konya Karatay Belediyesi Ovakavağı ek hizmet binası okula dönüştürülüyor!

Karatay Belediyesi Ovakavağı ek hizmet binası 6 derslikli okula dönüşüyor. 2014 yerel seçimler öncesi Ovakavağı Belde Belediyesi olarak kullanılan bina, Ovakavağı mahallesine okul olarak kazandırılıyor.

TİKA Pakistan'da okul ve hastane yaptırdı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Muzaffargah bölgesinde yaptırılan ve geçtiğimiz aylarda hizmete giren okul ve hastanede bölge halkına en modern koşullarda hizmet veriliyor.

Surp Asdvazsazin Kilisesi Vakfı yeni okul yaptırdı!

Surp Asdvazsazin Kilisesi Vakfı, Bakırköy'de ihtiyaca cevap vermeyen 171 yıllık okulun yanına yeni bir okul yaptırdı. Özdemir, toplumsal bir hizmet gerçekleştirmenin yanı sıra yeni nesillere de eser bıraktıklarını ifade etti.

Konya'da iki yeni okul açılacak!

Ilgın uzun zamandır uğraştığı ve üzerinde çalıştığı fen lisesi Ilgın çevre yolu üzerinde emniyet müdürlüğü binası yanına yapılan 16 derslik okul 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında hizmet verecek.

Mardin Kızıltepe Vergi Dairesi binası okul olacak!

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 6-7 Ekim olaylarında yakılarak kullanılmaz hale gelen Kızıltepe Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesi binası Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi. Binaların okul olarak hizmet vereceği öğrenildi.

Bozüyük'te TOKİ bilgilendirme masası oluşturuldu!

Bozüyük Belediyesi hizmet binası girişinde, hafta başında satışa sunulan 2. Etap TOKİ konutları hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla "Bilgilendirme Masası" oluşturuldu.

TOKİ Bozüyük'te 'Bilgilendirme Masası' oluşturdu!

Bozüyük Belediyesi hizmet binası girişinde, hafta başında satışa sunulan 2. Etap TOKİ konutları hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla “Bilgilendirme Masası” oluşturuldu.

Okul Hizmet Masası İzmit'teki okulları yeniliyor!

Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla geçtiğimiz ekim ayında faaliyete geçirilen Okul Hizmet Masası, sorunları tek tek çözüme kavuşturuyor. Türkiye’de ilk olan Okul Hizmet Masası’na yaklaşık 3 ay içinde 54 okuldan talepte bulunuldu

Ataşehir'deki okul ve sağlık kurumları onarılacak!

Ataşehir Belediyesi, Ataşehir'deki belediye hizmet binaları ve tesisleri ile okul ve sağlık kurumlarının bakım onarımlarının yapılması işini ihaleye çıkardı. Bina bakım onarım işi ihalesi, 12 Ocak 2015 tarihinde yapılacak.

Okul Hizmet Masası izmit Haberi

Okul Hizmet Masası izmit


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla geçtiğimiz ekim ayında faaliyete geçirilen Okul Hizmet Masası, sorunları tek tek çözüme kavuşturuyor. Türkiye’de ilk olan Okul Hizmet Masası’na yaklaşık 3 ay içinde 54 okuldan talepte bulunuldu. Gelen talepleri değerlendiren ve 35 okulun sorununu çözen Okul Hizmet Masası’nda 5 personel görev yapıyor.

161 SORUN ÇÖZÜLDÜ

Belediye yetkilileri okul yönetimlerinden gelen 161 talebin yerine getirildiğini belirterek, “Okul Hizmet Masası kısa bir süre önce kurulmasına rağmen yoğun şekilde istekle karşılaşıyoruz. Geçen 3 ay içinde 10 adet tuvalet derz işi, 50 adet lavabo tamiratı, 8 adet çatı tamiratı, 6 adet su gider değişimi, 22 adet musluk tamiri, 15 adet pisuvar tamiri, 10 adet priz değişimi, 1 adet Atatürk büstü tamiri, 10 adet kalorifer petek tamiri, 24 adet...