04 / 05 / 2024

okyanusun altında proje

okyanusun altında proje

JAPONYA'DAKI inşaat şirketleri her gün yeni bir çılgın proje açıklıyor. Daha önce Obayashi isimli şirket, 2050'ye kadar uzaya gidecek bir asansör inşa edeceklerini açıklamıştı. Shimizu şirketi ise okyanusun derinliklerine ev inşa edecek...

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

Fora İnşaat Ankara Altındağ projesi geliyor! Yeni proje!

Fora İnşaat İş Ortaklığı Ankara Altındağ projesini 85 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirecek.

Altındağ için 70'den fazla projemiz hazır!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Asım Balcı yaptığı açıklamada ilçe için 70'ten fazla proje hazırladıklarını söyledi.

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Teknoen Altındağ Konutları Şubat 2019'da teslim! Yeni proje!

Teknoen İnşaat imzası ile İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ'da yükselen Teknoen Altındağ Konutları'nda daire teslimleri 2019 Şubat'ta yapılacak..

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm 1.etap imar planı değişikliği askıda!

Ankara Altındağ İlçesi, İskitler MİA Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı I.Etap I.Kısımda Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 28 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Altındağ Yıldız Park fiyatları!

Peşinde yüzde 10 indirim sağlanan Altındağ Yıldız Park Evleri Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor. işte Altındağ Yıldız Park fiyatları...

Altındağ İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden önemli kararlar!

Altındağ’ın hızla yapılaşması için sık sık iş ortaklarıyla toplantılar düzenleyen Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, yapı denetim firmaları ve mimari proje büroları ile bir araya geldi. Altındağ Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda önemli konular üzerinde duruldu.

İzmir Altındağ Prestij 1'de fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding ortaklığı imzasını taşıyan proje toplamda 74 adet daireden oluşuyor. İzmir Altındağ Prestij'de fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor.

okyanusun altında proje Haberi

okyanusun altında proje

JAPONYA'DAKI inşaat şirketleri her gün yeni bir çılgın proje açıklıyor. Daha önce Obayashi isimli şirket, 2050'ye kadar uzaya gidecek bir asansör inşa edeceklerini açıklamıştı. Önceki gün ise Shimizu şirketi okyanusun derinliklerine ev projesini ilan etti. Şirket önümüzdeki 5 yılda projeyi hayata geçirirse, derin maviliklerde yaşam mümkün olacak. 26 milyarlık bir bütçe gerektiren proje kapsamında suyun yüzünden derinliklere spiral şekilde inecek yapıların her birinde 5 bin kişi...