25 / 07 / 2024

Öldüren Bacalar ve Çözümleri

Öldüren Bacalar ve Çözümleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sonbaharda yaşanan karbonmonoksit zehirlenmelerine dikkati çekmek için "Öldüren Bacalar ve Çözümleri" adlı kitapçık yayımladı.

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi! Hesaplara 30 milyon 54 bin TL yatırıldı! Hemen alabilirsiniz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada çiftçilere 30 milyon 54 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesi yapıldığı açıklandı. İşte milyonlarca çiftçinin yüzünü güldüren destek ile ilgili detaylar...

Tarım Kredi Market’te Türk kahvesi, lokum, çikolata ve kolonya fiyatları dibe vurdu! Nisan 2024 Tarım Kredi kataloğu!

Tarım Kredi Kooperatif Market’te Ramazan Bayramı’na özel olarak yüzleri güldüren indirim başladı. Söz konusu indirime göre bayram şekeri, çikolata ve kolonyada indirim yapıldı. İşte Tarım Kredi Market indirimli fiyat listesi...

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

TOKİ 26 ildeki 132 konut ve 29 ildeki 296 iş yerini satışa çıkardı!  

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Merakla beklenen açık artırma 07-08 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere yapılan tarımsal ödemeler hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere sağlanan tarımsal ödemeler konusunda yapılan araştırmaların devam ettiğini duyurdu. Çiftçilerin heyecanla beklediği bu ödemeler nihayet hesaplarına yatırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı, ödemelerle ilgili detayları açıkladı. İşte destek ödemeleriyle ilgili merak ed

Açıklama YÖK'ten geldi : Lisans ve lisansüstü burs ücretlerine zam yapıldı! 

Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, lisans ve lisansüstü öğrencilerine verilen burs miktarlarında artış yapıldı. İşte lisans ve lisansüstü burs miktarlarındaki artış..

Xiaomi Redmi Note 12 resmen tanıtıldı! Fiyatını ve özelliklerini gören inanamadı!

Redmi Note 12 4G modeli, uzun bir süredir gündemde olan iddiaların ardından sonunda tanıtıldı. İşte Redmi Note 12 4G'nin özellikleri ve fiyatı!

Altın bilezik fiyatları çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları ise çakıldı. Pelki 14,18 ve 22 ayr altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün sert düşüş yaşadı. Ons altının gerilemesi ile birlikte altın fiyatları dip seviyelere kadar düştü. Altın bilezik fiyatları ise resmen çakıldı. Peki; 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik fiyatları kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları.

Gider ayak duyurusu yapıldı! Netflix 3.0 geliyor

Netflix'in kurucu ortağı ve şirketin 25 yıllık tarihi boyunca CEO'su Reed Hastings, Perşembe günü sahneden çekileceğini duyurdu. Önce Gişe Rekortmeni'ni öldüren ve ardından kablolu TV'nin yavaş yavaş kan kaybetmesine neden olan şirket için bir dönemin sonu olacak.

2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Çiftçiler hemen mazot ve gübre desteğine bakın!

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini merakla araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yatacak? Çiftçiler hemen mazot ve gübre desteğine bakın!

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona erecek! Bu tarihe dikkat!

Arsa ve iş yeri almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona eriyor...

Öldüren Bacalar ve Çözümleri Haberi

Öldüren Bacalar ve Çözümleri


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yayımladığı "Öldüren Bacalar ve Çözümleri" adlı kitapçıkla vatandaşları karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı.


Bakanlık Müsteşarı Mustafa Öztürk tarafından hazırlanan, Türkiye Çevre Koruma Vakfınca basım ve dağıtımı gerçekleştirilen 32 sayfalık kitapçıkta, baca kirliliğine karşı alınması gereken tedbirler sıralanarak, vatandaşlara öneri ve uyarılarda bulunuldu.


Dünyada her yıl 3,5 milyon kişinin soba kaynaklı zehirlenmeler dahil iç ortam hava kirliliğinden hayatını kaybettiği belirtilen kitapçıkta, soba, kombi ve şofben kaynaklı zehirlenme vakalarının genel olarak ekim-nisanda meydana geldiği bildirildi.


Baca temizliğinde en uygun zaman haziran ve eylül

Bina yangınlarının birçoğunun da temizlenmeyen bacalar nedeniyle çıktığına işaret edilen kitapçıkta, "Yılda en az bir defa bacaların temizlenmesi gereklidir. Temizlenmeyen bacalar sessiz ölüme neden olur." ifadelerine yer verildi.


Bacalar temizlenmediği, soba, şofben ve kombi gibi yakıcılar tekniğine uygun kurulmadığı zaman...