07 / 05 / 2024

Olimpa Park lansman

Olimpa Park lansman

Fuzul Yapı tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Olimpa Park projesi resmi olarak satışa çıktı. Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, projeye özellikle körfez ülkelerinden büyük ilgi olduğunu söyledi…

Olimpa Park Rezidans görücüye çıktı! Fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor!

İstanbul’ un yatırıma en uygun ve en hızlı gelişen ilçesi olarak yıldızı parlayan Başakşehir’ in mimarlarından Fuzul Yapı, bölgedeki mimari yapıyı değiştirecek son projesini tanıttı...

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park projesi lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Yücel Park Kartal lokasyon!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan Kartal Yücel Park projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor..

Teknik Yapı Yücel Park fiyat 2018!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan  Teknik Yapı Yücel Park'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor..

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat!

Ağaoğlu İnşaat'ın 6 Ekim'de basına lanse ettiği Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri'nde lansman dönemine özel indirim uygulanıyor. İşte, Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyat bilgisi... 

11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde fiyatlar 446 bin TL'den başlıyor. Lansmanı bugün yapılan projede yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. İşte 11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi...

Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park Ağaoğlu projesinde lansman dönemine özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor. İşte Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışa çıktı! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Çekmeköy Park projesinin lansmanı gerçekleşti. Metrekare birim fiyatının 4 bin 800 TL'den başladığı projede lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Altınordu Terminali ve Çikolata Park ihaleye çıkıyor!

Altınordu Terminali ve Çikolata Park'ın yenien ihale edileceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "AVM 2019'da hizmete girecek. TOKİ konutlarının lansmanını yakında açıklıyoruz" dedi.

Kartal Deluxia Park teslimleri!

İstanbul Kartal'da yükselecek olan Deluxia Park projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede yüzde 5 lansman indiriminin yanı sıra 24 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı da sunuluyor...

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

Olimpa Park ve Vadiyaka projelerinde 20 yıl vade kampanyası!

33 GYODER üyesi, 75 konut projesi ile destek veriyor. GYODER üyeleri arasında yer alan Fuzul Yapı da, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile “Gayrimenkulde ikinci güç birliği” kampanyasına dahil oldu.

Olimpa Park lansman Haberi

Olimpa Park lansman

Fuzul Yapı tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Olimpa Park projesi satışa çıktı. 25 bin metrekare alan üzerinde yükselen Olimpa Park projesinde konutlar metrekaresi 2 bin 500 TL’den satışa sunuluyor. 


435 bin TL’ye 3+1

12 ve 18 katlı bloklardan oluşan Başakşehir Olimpa Park projesinde toplam 232 konut yer alıyor. 131-144 metrekare 3+1 ve 199 metrekare 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Fuzul Yapı Olimpa Park projesinde 3+1 daireler 435 bin TL’den, 4+1 daireler ise 590 bin TL ile 700 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kişiye özel ödeme seçenekleri

Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Olimpa Park Başakşehir projesinde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile 10 yıla kadar vadelendiriliyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme planı da yapılıyor. 


Örnek daire Olimpa AVM’de görücüye çıktı

Bugün itibariyle resmi satışların...