16 / 05 / 2024

olimpia park en ucuz daire fiyatları

olimpia park en ucuz daire fiyatları

Başakşehir’e özel sermaye olarak giren ilk firma olan Fuzul Yapı, bölgedeki yatırımlarını sürdürüyor. Eyüp Akbal, Olimpia Park’ın metrekaresi 3.500 TL’ye satışa sunulduğunu, orta vadede ise 5 bin TL’leri görebileceğini ifade ediyor....

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Melih Gökçek: Ankapark dünyanın en ucuza mal olan parkı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ı Disneyland ile kıyaslayarak, dünyanın en ucuza mal olan parkı olduğunu belirtti...

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Şereflikoçhisar'ın en büyük parkı büyükşehirden!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şereflikoçhisar’da, E-90 Karayolu kenarında, uzun yıllar boyunca atıl durumda bulunan ve kaçak hafriyatçıların döküm noktası haline gelen alana ilçenin en büyük parkını yaparak, yemyeşil hale getirdi.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Vialand, Avrupa’nın en iyi 8. tema parkı seçildi!

Vialand, dünyaca ünlü tema parkları geride bırakarak 800 Tema Park arasından “Avrupa’nın En İyi 8’inci Tema Park’ı” seçildi.

Kartal'ın en büyük parkında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Yakacık’ta bulunan ve Kartal’ın en büyük parkı olacak alanda incelemelerde bulundu. Öz, " Bu park tamamlandığında, Kartal’ın deniz ve Adalar manzaralı en büyük parkı olacak" dedi.

Torbalı'nın en büyük parkı tamamlandı!

Torbalı Belediyesi'nin Alpkent Mahallesi'nde inşa ettiği ilçenin en büyük çocuk oyun parkı tamamlandı. Projelerini birer birer hayata geçiren Torbalı Belediyesi çevre odaklı çalışmalarına ağırlık veriyor.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

Bayraktepe Parkı Dilovası’nın en büyük parkı olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nın en büyük parkını yapmak için kolları sıvadı. 84 bin metrekare alanı kapsayan ve vatandaşlar için her şeyin düşünüldüğü Bayraktepe Parkı, Dilovası’nın Seka Parkı olacak.

Vialand Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı seçildi!

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi.

Kocaeli Kartape'ye Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisine Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğine sahip doğal bir yaşam parkı yapıyor.

olimpia park en ucuz daire fiyatları Haberi

olimpia park en ucuz daire fiyatları


Fuzul Yapı, Başakşehir’deki yeni projesi Olimpia Park’ı satışa sundu. Fuzul Grup Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, bölgedeki tek alışveriş merkezi olan Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans’ın ardından hayata geçecek Olimpa Konutları’nın birleşmesinden oluşan Olimpa Park’ın, konut, rezidans, AVM ve çarşıyı tek konseptte buluşturarak, 160 milyon TL yatırımla hayata geçeceğini söyledi.  


AVM YAPACAĞIZ DEDİK, ŞÜPHE ETTİLER 


Eyüp Akbal, Fuzul Yapı olarak Başakşehir’e sağladıkları katkıyı şöyle anlattı: “Başakşehir’e ilk KİPTAŞ girdi, ardından özel sermaye olarak biz geldik. Fuzul Yapı’dan önce bölgede yol, alt yapı ve ulaşım sorunu vardı. Projelerimizi yaptıkça yol, su, elektrik geldi. Derken İETT otobüsü ve metro geldi, ulaşım sorunu ortadan kalktı. Yaptığımız butik projelerle Başakşehir’in mimarisi değişmeye başladı. Olimpa AVM’yi yapacağız dediğimizde herkes şüpheyle baktı.Yaptık ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan...