04 / 05 / 2024

Olimpiyat Oyunları 3. köprü

Olimpiyat Oyunları 3. köprü

Olimpiyatların hangi şehirde yapılacağına 7 Eylül'de karar verilecek. 2020 için Madrid ve Tokyo ile rekabet eden İstanbul, 3.köprü, havalimanı, Marmaray ve 3 bin yataklı hastane projeleri dahil toplamda 19 milyar doları bulan bütçesi ile dikkat çekiyor.

Oyun canavarlarına PS Plus'tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz

PlayStation Plus, PlayStation kullanıcılarına daha kapsamlı bir oyun deneyimi sunmak amacıyla kurulmuştur. PlayStation Plus kataloğuna Nisan 2023'te ilave edilecek oyunlar neler? 3 popüler yapım, Nisan'da PS Plus'a eklenecek.

PlayStation Plus, 3 bin 177 TL değerindeki oyunları bedava veriyor!

PlayStation Plus Mart ayı oyunları açıklandı. Toplamda 3.177 TL değerinde oyunu ücretsiz olarak sunan platform, kullanıcılarını sevindirecek.

Playstation Plus, 880 TL’lik oyunları ücretsiz verecek.

Playstation Plus ocak ayı oyunları belli oldu! Sistem, Ocak ayında 880 TL değerindeki 3 oyunu Playstation Plus üyelerine ücretsiz olarak verecek. Peki ya bu oyunlar hangileri?

Som Olimpiyat Konakları nerede? Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi!

Som Olimpiyat Konakları nerede sorusunun yanıtı ve Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Som Yapı imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları'nda satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Tokyo'daki 336 milyon dolarlık yeni tesis açıldı! 

Olimpiyat Oyunları için hazırlıklarına devam eden Tokyo'da, 336 milyon dolara mal olan yeni tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Current, powered by GE, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nı aydınlatıyor!

Müsabaka alanlarında, önemli toplanma alanlarında ve yollarda enerji verimliliği sağlayan LED altyapısı, enerji tüketimini yaklaşık %50 oranında azaltacak.

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Rio Olimpiyat Oyunları için evler boşaltıldı!

Brezilya'nın Rio kentinde düzenlenen Olimpiyat Oyunları yoksulları vuruyor. Organizasyon şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüme bahane olarak kullanılıyor.

Rio de Janeiro'da yeni spor tesislerine 1.8 milyar dolar yatırım yapıldı!

BREZİLYA’NIN Rio de Janeiro kentinde 5-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın toplam maliyetinin, yaklaşık 12 milyar dolar (39 milyar Brezilya reali) olduğu tahmin ediliyor.

Rio Olimpiyat Oyunları'nın altyapı maliyeti 7,7 milyar dolar!

Moody's'in 16 Mayıs'ta yayımladığı rapora göre, maliyeti 12 milyar doları bulacak Rio Olimpiyat Oyunları için 7,7 milyar dolar ulaşım, inşaat, enerji, sanitasyon gibi altyapıya harcandı. Yeni spor tesislerine ise 1,8 milyar dolar harcandı.

Olimpiyat Oyunları 3. köprü Haberi

Olimpiyat Oyunları 3. köprü


İstanbul, 2020 Olimpiyatları için iki rakibi Madrid ve Tokyo ile birlikte 7 Eylül'ü bekliyor. Dört yılda bir yapılan bu organizasyon için ülkeler önce prestij sonra da ekonomik getirileri için kıyasıya bir rekabet içine giriyor. Ancak olimpiyatları almak kazanan için büyük bir ekonomik yük anlamına geliyor. Bir sonraki oyunlar diğerinden daha görkemli olacak miti ve teknolojik yeniliklerin getirdiği ek faturalar ülkelerin planladıkları bütçeyi kat be kat aşmasına neden oluyor.


GERÇEKTEN KAZANDILAR MI?


Atina 100 yıl sonra yeniden gerçekleştirdiği olimpiyatlar için 4 milyar dolarlık bir bütçe ayırırken maliyeti 14 milyar doları buldu. Ülkede 21 dev tesis şu an kaderine terk edilmiş halde. Yunanistan'ın bugün içinde bulunduğu ekonomik krizin en önemli nedenlerinden biri olarak görülen olimpiyatların adını Yunanlılar duymak dahi istemiyor.


Gücünü tüm dünyaya kanıtlama...