17 / 05 / 2024

olimpiyatlar ve inönü stadı

olimpiyatlar ve inönü stadı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan, Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak önemli açıklamalar geldi

Bağkur için emeklilik şartları belli oldu: 7200 gün düzenlemesinde yaş ve gün tablosu…

Milyonlarca kişinin beklediği Bağ-kur 7200 gün düzenlemesi, yaş ve prim günüyle ilgili açıklama geldi. SGK uzmanı Özgür Erdursun, Bağ-Kur’lular için güncellenen tarih, yaş ve gün sayısını paylaştı.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Uzmanlar uyarıyor! 6,5 milyon konut için güçlendirme ve dönüşümde geç kalmayın!

Uzmanlardan, ülke genelinde 6,5 milyon riskli konutun güçlendirme ve dönüşümü için ''geç kalmayın'' uyarısı geldi. 

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Elektrik fiyatları belirlendi! İşte bugün ve yarın için elektrik fiyatları

Yeni yıla sayılı günler kala, zamların ayarlandığı şu günlerde en çok merak edilen konular arasında enerji dünyası yer alıyor. Elektrik fiyatları ne kadar? Olacak diye yapılan aratmalar trend haline geldi. Bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın ve bugün ne kadar?

Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak? Elinde dolar ve altın olanlar için kritik uyarı geldi! 

Piyasaların merakla beklediği Aralık ayı Merkez Bankası FED toplantısı için geri sayım başladı. Özellikle altın ve doları olanlar için kritik uyarı Ekonomist Belgin Maviş'ten geldi. Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak?

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

İslam Memiş'ten dolar ve altın için bomba yorum: 'İki tarihi bir yere kaydedin'

İslam Memiş, dolar ve altın yatırımcıları için iki tarih paylaştı ve uyarılarda bulundu.

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı.

Düğün yapacak ve altın alacaklar için kazandıracak tavsiye! Her şeyi bilen İslam Memiş açıkladı! Bu seviyelerde alın...

Vatandaşların ve altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarında. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki altın fiyatları düşecek mi? İşte Memiş'in çok konuşulacak açıklamaları...

Ünlü analist, dolar ve altın için o tarihi işaret etti! Gardınızı alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda yaşanan hareketliliği değerlendirdi. dolar ve altın için o tarihi işaret etti! Hazırlıklarınızı tamamlayın! İşte detaylar...

olimpiyatlar ve inönü stadı Haberi

olimpiyatlar ve inönü stadı

Yılan hikayesine dönen İnönü Stadı'nın durumu hakkında konuşan Bakan Kılıç, "İnönü Stadı yerinde ve yeniden inşa edilecek" dedi. 


Suat Kılıç şöyle devam etti: “İnönü Stadı, tesis açısından olimpiyatların önemli ayaklarından birisi olacak. İnönü Stadı'nın yanı sıra Şükrü Saracoğlu'nda, Türk Telekom Arena'da yapılacak müsabakalar var. Aynı şekilde Sinan Erdem Spor Salonu, Dünya Salon Atletizm Şampiyonası için yaptığımız salon, Fenerbahçe Ülker'in sponsorluk gelirleriyle kazandırdığı salon ve yeni yapılacak olanlarda da olimpiyat müsabakaları...