07 / 05 / 2024

Ölüdeniz temizleniyor mu

Ölüdeniz temizleniyor mu

Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı ve Belcekız plaj işletmeleri Ölüdeniz lagününde sabah ve akşam saatlerinde 2 kez yaptığı temizlikte yaklaşık 80 ile 100 kilo arasında katı atık temizliyor.

Ünlü profesörden o şehir için yeni uyarı: Yeniden yıkıcı bir deprem yaşayacak!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada Ölüdeniz Fayı'na dikkat çekerek çok önemli açıklamalar yaptı. Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal'ın o açıklamaları...

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Deprem için riskli yerler tek tek açıklandı: Marmara, Ölüdeniz, Yedisu... Kumburgaz fayı da 7 şiddetinde kırılabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal ve Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem haritasıyla ilgili bilgi vererek, deprem riskli olan yerleri tek tek sıraladı. İşte ayrıntılar...

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı Rizeli iş insanına kiralandı! 

Ölüdeniz'in ihtişamlı plajı Belcekız, Rizeli iş insanına kiralandı. Kamusal alanın geleceği endişe veriyor. İşte ayrıntılar...

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Burcu Çalıklı kaç yaşında? Burcu Çalıklı kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından DenizBank'ın İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Kariyerine 1992 yılında Retsam Ltd. Şti. Şirket Ortağı olarak başlayan Çalıklı, daha sonra finans sektöründe önemli görevler üstlenmiştir. Çalıklı, 1969 yılında doğmuştur.

Ahmet Ercan o faya dikkat çekti: Türkiye'nin güneyini etkiler!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, stres artışı uyarısı yapılan Ölü Deniz Fay kırığı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında yaşanacak depremin Türkiye'nin güneyini de etkileyeceğini söyledi.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

İkinci el otomotiv satışlarında son durum! Araçlarda kilometre yükseltmek sahtekarlık mı?

İkinci el araç fiyatlarının sıfır araçları geçmesi üzerine yeni ikinci el taşıt ticareti yönetmeliği 16 Ağustos 2022 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Galeriler, bu karardan sonra araçlarını satmak için kilometre yükseltme yoluna gidiyor. Bu işlem dolandırıcılığa giriyor mu?

Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un marinalı tek kasabası Deniz İstanbul projesi  1.500 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Peki Deniz İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Deniz İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022!

Ölüdeniz temizleniyor mu Haberi

Ölüdeniz temizleniyor mu


Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı ve Belcekız plaj işletmeleri Ölüdeniz lagününde sabah ve akşam saatlerinde 2 kez yaptığı temizlikte yaklaşık 80 ile 100 kilo arasında katı atık temizliyor. Günde 5 ile 7 bin kişinin girdiği Ölüdeniz'de ayrıca 3 ile 5 bin kişinin girdiği Belcekız Plajı denizinde deniz süpürgesiyle temizlik yapan Umut Aras, daha çok denizden boş su şişesi, terlik, plastik tabak, karpuz kabukları, ölü balık, ip gibi atıklar çıkardıklarını belirterek, "Sanırım büyük tekneler açıktan geçerken sintine ve çöplerini kıyıya bırakmak yerine çöp poşeti ile denizin üzerine bıraktıklarında zamanla poşet parçalanıp dağılıyor ve kıyıya vuruyor. Biz de deniz yüzeyi temizlik teknesiyle bunları temizlemeye çalışıyoruz. Bütün müşterilerimiz bu çalışmaya teşekkür ediyor" dedi.

Ölüdeniz'e bir tur şirketiyle tatile gelen Mersinli Ayşe Bayram, ilk kez...