15 / 05 / 2024

Ölüdeniz ve Belcekız plajları ihale

Ölüdeniz ve Belcekız plajları ihale

Bazı basın yayın organlarında “Yılda 8 milyon getiren Ölüdeniz 2 milyon 690 liraya gitti, Ölüdeniz ve Belcekız plajları ihalesi tepki çekti” şeklinde beyanlar yer almıştır. İddialar üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Nilfisk çift turbo başlıklı toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürgeye adeta yeni bir soluk getiren çift turbo başlıklı toz torbasız süpürgelerin teknik özellikleri ve fiyatları araştırılıyor. Nilfisk ise bu konuda herkesin çok beğeneceği bir elektrikli süpürgeyle tüketicilerin karşısına çıkıyor. İşte detaylar...

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

İmar affı nedir? Neden yapılır ve avantajları nelerdir?

3194 sayılı İmar Kanunu'nda gerçekleştirilen düzenleme, ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı inşa edilen yapıların kayıt altına alınmasını sağlayarak devlet ile vatandaş arasında uzlaşmayı amaçlayan bir uygulamadır. Peki imar affı neden yapılır ve yapı sahiplerine ne kazandırır?

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı Rizeli iş insanına kiralandı! 

Ölüdeniz'in ihtişamlı plajı Belcekız, Rizeli iş insanına kiralandı. Kamusal alanın geleceği endişe veriyor. İşte ayrıntılar...

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

ŞOK’tan indirim bombardımanı! Tam yağlı peynir 63,50 TL’ye, kireç ve pas çözücü sprey 35,95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, indirim konusunda resmen bombayı patlattı. Bu doğrultuda, tam yağlı peynir 63,50 TL’ye, kireç ve pas çözücü sprey 35,95 TL’ye düştü. İşte 3 Ağustos Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sınavsız sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilecek olan alım ilanının kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Ölüdeniz ve Belcekız plajları ihale Haberi

Ölüdeniz ve Belcekız plajları ihale

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının görev ve yetki alanı içerisinde yer alan Özel Çevre Koruma Bölgelerindeki Devletin Hüküm ve Tasarrufu Altındaki Alanlar, bölgelerin sahip olduğu hassas ekosistem ve biyolojik çeşitlilik zenginliği de göz önünde bulundurularak 25 yıldır koruma kullanma dengesi içinde yerli ve yabancı ziyaretçilerin hizmetine sunulmaktadır.


Yereldeki en üst kamu otoritesi Valilik ile merkezdeki kamu otoritesi olan Bakanlığın gücünü ve yetkisini birleştirerek alanların daha etkin ve etkili yönetimini sağlamak adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı olan Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TUÇEV) ile Muğla Valiliğine bağlı olan Muğla Hizmet Vakfının %50’şer ortak hisse sahipliğinde kurulan MUÇEV şirketine; Muğla ili sınırlarındaki toplam 14 alanın işletilmesi (2012/15 no.lu Başbakanlık Genelgesi gereğince 26.05.2014 tarihinde  “Başbakanlık Oluru” ile) verilmiştir.


MUÇEV tarafından yapılan kiralama işlemleri kamuya açık...