18 / 05 / 2024

Olympos Teleferik 30 Kasımda bakıma alınacak

Olympos Teleferik 30 Kasımda bakıma alınacak

Açıldığı günden bu yana dünyanın dört bir yanından gelen yüzbinlerce yerli ve yabancı turistleri zirveye taşıyan Olympos Teleferik bakıma alındı.

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi yarın!

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 420 günde tamamlanması planlanan hattın saatte bin 500 yolcu taşıması bekleniyor.

Alanya'nın teleferik özlemi Mayıs'ta bitiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin devam eden projeleri ve yatırımlarını sahada anlattı. Başkan Yücel, Alanya kalesinin trafik sorununu çözecek tarihi dokuyu koruyacak teleferik projesi için , “Son 30 yılın özlemi inşallah Mayıs'ta bitecek” dedi.

Olympos Teleferik denizle zirveyi birleştiriyor!

Dünyanın en uzun ikinci, Avrupa`nın en uzun teleferiği, Akdeniz'i ve 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesiyle birleştiriyor.

Ordu'ya 30 kilometrelik teleferik hattı kurulacak!

Ordu'da kurulacak 30 kilometrelik teleferik hattıyla, sahilden 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na çıkılabilecek. Ordu'da daha önce teleferik projesi 530 rakımlı Boztepe'ye yapılmıştı.

Alanya Kalesi Teleferik Projesi tekrar gündemde!

Alanya Kalesi'ne giren yıllık ortalama 30 bin aracın çıkardığı titreşim ve egzoz gazı, sur duvarlarında tahribata neden oluyor. Alanya Belediyesi bu tahribatı önlemek için 'Alanya Rüyası' haline gelen teleferik projesini raftan indirdi.

Olympos Teleferik 5 Aralık'ta açılacak!

Açıldığı günden bu yana dünyanın dört bir yanından gelen yüzbinlerce yerli ve yabancı turistleri zirveye taşıyan Olympos Teleferik bakıma alındı.

Sultanbeyli teleferik projesi ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Sultanbeyli Teleferik Projesi hizmet alımı işini ihaleye çıkardı. Sultanbeyli Teleferik projesinin ihalesi 18 Şubat 2015 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Kartal D100 Yakacık Aydos teleferik hattı imar planı 30 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Kartal, D-100- Yakacık-Aydos Teleferik Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli uygulama imar plan tadilatı, 30 Haziran 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 18 Nisan 2014'te onayladı.

Tünektepe teleferik projesi tamamlanıyor!

Antalya'nın 30 yıldır özlemini duyduğu teleferik projesinde sona gelinmek üzere. Eski Vali Ahmet Altıparmak tarafından temeli atılan ve 13 milyon liraya mal edilecek teleferiği yılda 3 buçuk milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor...

Beykoz-Karlıtepe arası Teleferik Hattının dosyasının hazırlanması işi!

Beykoz (Sultaniye Parkı)-Karlıtepe Arası Teleferik Hattının Yapımına Esas Projelerin Ve İhale Dosyasının Hazırlanması İşi hizmet alımı ihalesi 17 Eylül 2013 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

Antalya Tünektepe teleferik'in temeli atıldı!

Antalya'da 30 yıl önce planlanan Tünektepe teleferik projesinin temeli atıldı...

Klarnet Sirki 30 Aralık'ta Carrefour'da gösteri yapacak!

“Muhteşem Klarnet Sirki” 30 Aralık Perşembe günü Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde müzik ve sirk etkinliğinden oluşan muhteşem bir gösteri sergileyecek

Olympos Teleferik 30 Kasımda bakıma alınacak Haberi

Olympos Teleferik 30 Kasımda bakıma alınacak

Teleferikde güvenliğin birinci derecede öncelik taşıdığına dikkat çeken Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, çalışmaların 30 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında gerçekleşeceğini ve bu süre içerisinde de teleferiğin hizmet veremeyeceğini söyleyerek, “Önceliğimiz her zaman güvenliktir. Misafirlerimizin güvenliği bizim için önceliklidir. Bu nedenle periyodik bakımlarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.


İsviçre’den gelen ekip ile birlikte Olympos Teleferik teknik ekibinin gerçekleştirdiği bakım çalışmalarında 65 mt’lik direkler üzerinde ve hatlarda bakımlar yapılıyor. Günlük, aylık, yıllık ve 5 yıllık olmak üzere periyodik olarak yapılan bakımlar ile güvenli yolculuk da sağlanmış oluyor.


Öte yandan, 2365 mt’lik zirveye ulaşan Olympos Teleferik, 4 bin 350 metrelik hattıyla dünyanın en uzun teleferikleri arasında yer alıyor. Olympos Teleferik, alt istasyondan aldığı yolcuları yaklaşık on dakika içerisinde 2 bin 365 metredeki zirveye taşıyor. Olympos Teleferik,...