05 / 05 / 2024

Ömel Mühendislik 2015 hedefleri

Ömel Mühendislik 2015 hedefleri

Ömel Mühendislik, bu yıl satış odaklı büyümeyle ciroda yüzde 20 artış hedefliyor. Elektronik sistemler hizmetine, gelecek yıl mekanik sistemlerini de eklemenin planlarını yapan şirket, yeni tesis için Nilüfer OSB'de yer arayışında...

Bomonti Elektrik Mühendislik'in genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Haziran 2016 Çarşamba günü, saat 14.00'te Şişli'de yapılacak.

Bomonti Elektrik Mühendislik kar dağıtacak mı?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 yılı kar dağıtımını finansal tablolarında zarar söz konusu olduğundan, kar dağıtımı yapılamayacağı açıkladı.

Dağ Mühendislik basın toplantısı 25 Kasım'da!

Konya’nın en büyük inşaat yatırımcılarından Dağ Mühendislik, Emlak Konut ile birlikte projeler üretmek üzere İstanbul pazarına girdi. Dağ Mühendislik basın toplantısı 25 Kasım 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Setray Raylı Ulaşım Çözümleri Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Setray Raylı Ulaşım Çözümleri Mühendislik Anonim Şirketi Nihan Yeşiloğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Tetratürk Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetratürk Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Selami Ersoy, Yalçın Göryunar ve Feridun Bahçeçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atilla Öztaş ve Armağan Öztaş tarafından 250 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

İstyap Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstyap Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ersin Özer tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Spark Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spark Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kamil Özcan ve Hasan Hakan Akgül tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

Kor Ay Şatır Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kor Ay Şatır Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Aysel Büyükçeti Şatır ve Koray Şatır tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Embırıa Ce Sa tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Dal tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sezgin Polat ve Muhittin Nüvit tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Cea Mimarlık Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Cea Mimarlık Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi Burcu eğit ve Mustafa Oğuz Kırmızı tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Ömel Mühendislik 2015 hedefleri Haberi

Ömel Mühendislik 2015 hedefleri

Ömel Mühendislik, bu yıl satış odaklı büyümeyle ciroda yüzde 20 artış hedefliyor. Elektronik sistemler hizmetine, gelecek yıl mekanik sistemlerini de eklemenin planlarını yapan şirket, bu alanda kuracağı fabrika ile artık anahtar teslim projelere imza atacak. 


Bursa'da 1992'den bu yana otomasyon sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyleyen Ömel Mühendislik Şirket Müdürü Zerrin Özgüle, yatırımlarını elektromekanik sektörü üzerinde şekillendirdiklerini belirtti. Özgüle, Siemens'in Solution Partner'i olduklarını, Opkon, Reer, Piiz gibi bayiliğini yürüttükleri firmaların ürünleri ve diğer otomasyon malzemelerinin satışını da gerçekleştirdiklerini aktardı. Otomotiv, tekstil, gıda, seramik gibi sektörlerde anahtar teslim çalışmalar yürüttüklerini anlatan Özgüle, otomasyonda projelerin yüzde 70'ini yurtdışına ve çoğunlukla Rusya, Irak, Pakistan, Mısır, Suriye, Yunanistan, Kosova, Bulgaristan, Azerbaycan, Kırgızistan, Brezilya ve Çin'e yaptıklarını söyledi. Elektromekanik alanına yönelmeyi ve yeni bir fabrika kurmayı hedeflediklerini...