06 / 05 / 2024

Ömer Arısoy zeytinburnu

Ömer Arısoy zeytinburnu

AK Parti’nin Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, katıldığı mahalle teşkilatları toplantısında Beştelsiz Mahallesi’nde çöken binadan dolayı meydana gelen sorunların çözüme kavuşacağını dile getirdi. 

Ömer Arısoy kimdir?

Ömer Arısoy'un 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Ömer Arısoy kimdir? Ömer Arısoy, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

Enverio Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Enverio Enerji Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Arısoy tarafından kuruldu.

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Sümer Mahallesi imar uygulaması askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Sümer Mahallesi, 2518 ada, 3, 5, 13, 15, 16, 17 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu'ndaki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Mer'i Nazım İmar Planına, Riskli Yapılara ve Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi parselasyon planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Aşkım Sedef Arısoy, Ayşegül Narin, Güray Nazlı, İsmail Filiz ve Mustafa Filiz ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konut dönüşüm için kullanılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konutun kentsel dönüşüm için kullanılacağını söyledi.

Mia İnteriors Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia İnteriors Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Miray Arısoy tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ömer Arısoy zeytinburnu Haberi

Ömer Arısoy zeytinburnu

31 Mart Yerel Seçimler öncesi Zeytinburnu’nun mahalle teşkilatlarıyla toplantılar yapan AK Parti’nin Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, yol haritasını çıkarmak için Seyitnizam ve Beştelsiz Mahallesi’nde teşkilat mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 

Arısoy, teşkilat mensuplarının istek ve önerilerini dinleyerek çözüme kavuşturulacak konular hakkında açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz yıl Beştelsiz Mahallesi’nde bulunan Kuran Sitesi’nde bir bina çökmüş çevresindeki binalarda ise çökme sonucu hasar oluşmuştu. İmar konusunda sorun yaşayan kat malikleriyle konuşan Arısoy, imar konusunda yaşanan problemleri çözeceğini ifade etti.

Arısoy, “Önümüzdeki hafta bütün maliklerle görüşeceğiz. Orayla ilgili çok somut bir çözüm planımız var. İnşallah en kısa sürede orada bir gelişmenin olduğunu herkes görecek. Endişe etmeyin. Orada yüzde yüz mutabakat var. Başka sebepler dolayısıyla ihalesi yapılamamıştı. Konuyu biliyorum. Mağduriyetleri biliyorum ama sizi yeniden dinleyeceğim. Endişeye sevk edecek...