03 / 05 / 2024

Ömer Başköy

Ömer Başköy

Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Başköy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Maltepe Başıbüyük imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul Maltepe İlçesi, Başıbüyük Mahallesinde 1766 ada, 4, 22, 23 ve 24 numaralı parselleri kapsayan alanın imar uygulaması bakanlık tarafından 7 Nisan'da onaylandı...

Siyahkalem Köy 2.etap satışları başladı! Metrekaresi 8 bin TL!

Siyahkalem İnşaat'ın hayata geçirdiği Köy projesinin 2. etabında satışlar başladı. Köy 2. etap projesinde 214 ünite çarşı alanı yer alıyor. Projenin tamamı 1.167 konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından meydana geliyor.

Kepez Başköy'e Hurdacılar Sitesi geliyor!

Kepez Belediye Meclisi, Başköy Hurdacılar Sitesi ve çevresindeki toplu işyerleri için düzenlenen uygulama imar planı oy birliği ile kabul etti.

Zekeriyaköy Köy projesi yargı sürecine rağmen başlatıldı!

Zekeriyaköy'de ormanlık alan için hazırlanan 'Köy' projesi, Danıştay'da devam eden yargı sürecine rağmen başlatıldı. Bin 198 konut ve çok sayıda ticari ünite için ağaçlar kesildi, inşaat yapılıyor...

Samsun Lojistik Köy Projesi’nin yapımına başlanıyor!

Tekkeköy ilçesi Aşağıçinik mahallesinde yaklaşık 680 dönümlük arazide yapım çalışmalarına başlanılacak olan Lojistik Köy Projesi 43 Milyon 586 bin 795 Euro'ya mal olacak.

Başiskele’de üç köy beton yolla bağlandı!

Grup köy yollarında çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Başiskele’de üç köyü birbirine bağlayan 12,5 kilometrelik beton yol imalatını tamamladı.

Erzurum Köprüköy'de bağlantı yollarına asfalt dökümü yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Köprüköy ilçesine 4 bin 32 ton asfalt döktü. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü Ekipleri, Köprüköy ilçesi Cumhuriyet Caddesi ve bağlantı yollarını asfaltladı.

Nasreddin Hoca Dünya Mizah Köyü için çalışmalar başladı!

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi’nin yaptığı girişimler sonucunda Konya Ovası Projesi (KOP) tarafından Akşehir’e yapılması planlanan Nasreddin Hoca Dünya Mizah Köyü için Fizibilite Etüt Projesi çalışmaları başladı.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy projesi 2016'da başlayacak!

Sinanlı-Yiğit Ortaklığı, Fikirtepe’deki en büyük dönüşüm arazisinde yapacakları projenin inşaatına 2016’nın ilk çeyreğinde başlayacak. Reşit Sinanlı, “Kadıköy’ün alıştığı tarz olduğu için rezidans yerine apartman yapacağız” dedi.

Velvet Towers Kadıköy'de fiyatlar 385 bin liradan başlıyor!

Kadıköy'de Ekşioğlu Evrensel Grup (EEG) bünyesinde faaliyet gösteren Palma D'oro May İnşaatın Katarlı ortağıyla hayata geçirdiği Velvet Towers, 385 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ömer Başköy Haberi

Ömer Başköy

Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Başköy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Me Ba Mimarlık Mühendislik İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK DEKORASYON VE MOBİLYA 1-Her türlü mimari plan, proje çizimini yapmak 2-Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak,dekorasyon yapmak, tadilat , rövele restorasyon ve onarım yapmak. 3-Her türlü iç ve dış mekan mobilyalarının alımını, satımını, imalatını, ithalat ve ihracatını, komisyonculuk, bayilik ve mümesilliğini yapmak. 4-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye  ve her türlü mobilya imalatı,...