29 / 04 / 2024

Ömer Bülent Akdoğan

Ömer Bülent Akdoğan

Emlakçım Gayrimenkul İnşaat Bilişim Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Bülent Akdoğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 750 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Özmen'den deprem master planı açıklaması!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem master planları ve afet risk azaltma planlarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Levent Akdoğan: Konut almak için doğru zaman!

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği ve Kayimder Başkanı Levent Akdoğan, konut kredilerinde yaşanan düşüşünün büyük bir fırsat oluşturduğunu söyledi.

Bülent Turan: TOKİ yatay mimariye önem veriyor!

Balıkesir'in Ayvacık ilçesinde düzenlenen kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi.

Bülent Tüfenkci: AVM'ler esnafı bitirmiyor!

9. AVM Yatırımları Konferansı yapıldı. Konferansta konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnafların AVM'lerin kendilerini bitirdiğine yönelik söylemlerinin olduğunu, AVM'lerin esnafları bitirmediğini belirtti.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Mimar Zeki Bülent Ağcabay, enstrüman koleksiyonunu sergiledi!

Mimarlığa ve müziğe ilgi duyan Zeki Bülent Ağcabay, 700 parçaya ulaşan müzik aleti koleksiyonunu Üsküdar'daki evinde sergiledi. 60 yaşındaki Bülent, garajını da enstrüman tamir atölyesi olarak tasarladı.

Bülent Ersoy Yunanistan'da 25 milyon Euro'ya ada alacak!

Posta Magazin sayfası köşe yazarlarından Uğur Kotan yazısında Bülent Ersoy'un Yunanistan'da 25 milyon Euro'ya ada alması yer verdi.

Bülent Deniz; Kayıp kaçak bedeline rekor oranda zam yapıldı!

Elektrik hizmet bedellerinin belirlenmesine ilişkin 25.06.2015 tarihli EPDK kararını değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz; “kayıp kaçak bedeline rekor oranda zam yapıldı” dedi.

Bülent Bülbüloğlu: Turizmde kaliteye dikkat edilmeli!

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Bülent Bozkurt inşaat sektörüne girdi!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren sağlık sektörü firmalarından Baycan Medikal'ın patronu Bülent Bozkurt inşaat işine de girdi. Kartepe Acısu'da kendi yeri olan 5 bin 600 metrekare alana fabrikanın yapımına başladı.

Bülent Ataker kimdir?

İnşaat Mühendisi Bülent Ataker kimdir? Bülent Ataker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Ataker, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Ataker...

Ömer Bülent Akdoğan Haberi

Ömer Bülent Akdoğan
Emlakçım Gayrimenkul İnşaat Bilişim Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Bülent Akdoğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 750 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu. 


Emlakçım Gayrimenkul İnşaat Bilişim Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT A1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. A2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. A3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...