27 / 04 / 2024

Ömer büyükhanlı kimdir

Ömer büyükhanlı kimdir

Büyükhanlı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Büyükhanlı kimdir? Ömer Büyükhanlı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Ortaklığı ne zaman kuruldu? İşte Ömer Büyükhanlı...

Bakan Ömer Bolat duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerde büyük indirim kampanyası

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerin büyük bir indirim kampanyası düzenlemesini umduklarını belirtti ve bu konuda öncülük edenlere teşekkür etti. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ticaret Bakanı Bolat: İhracatı büyütüp döviz rezervimizi artırmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Bakanlar Kurulu’nu açıklamasının ardından bugün devir-teslim törenleri yapıldı. Yeni dönemde kabinenin Ticaret Bakanı olarak görev alan Ömer Bolat, ihracatı büyüterek cari açığı iyileştirmeyi ve döviz rezervlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Büyükabacı kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükabacı kimdir? Mustafa Büyükabacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Büyükabacı biyografisi...

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Büyükbaş kimdir? Haluk Büyükbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Haluk Büyükbaş'ın biyografisi...

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olakrak açıklandı. Peki, Tahir Büyükakın kimdir?

Ömer büyükhanlı kimdir Haberi

Ömer büyükhanlı kimdir

Ömer Büyükhanlı kimdir?

Ömer Büyükhanlı, 1962 yılında Ankara’da doğdu. Ömer Büyükhanlı, Miami Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.


1985 yılından bu yana aktif olarak çeşitli inşaat projelerinde rol aldı. Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin kuruluşu olan 1991’den itibaren yönetim kurulunde görev yapılor. 


İstanbul’da birçok konut ve işyeri inşaatı ile İstanbul Marriott Hotel Asia’nın yapımında proje koordinatörü olarak çalıştı.


Evli ve iki çocuk babasıdır.


Büyükhanlı Kardeşler İnşaat

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat ortaklığı 1960'lı yılların başında, Ankara’da dört kardeş tarafından inşaat alanında faaliyetlerine başlamış, kurulduğundan beri Ankara yoğunluklu yüzlerce bina inşaa edilmiştir. 


İkinci kuşağın da katılımıyla 10 Ocak 1991’de, Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. kurulduktan sonra Ankara ve İstanbul’da inşaat ve turizm sektöründe yoğunlaşılmıştır.


İletişim bilgileri:

Adres: Kayışdağı Cad.

No:1/1 34750  Ataşehir / İstanbul

Telefon: +90 (216) 573...