30 / 04 / 2024

Ömer Çebi Park ve Bahçeler Müdürü

Ömer Çebi Park ve Bahçeler Müdürü

Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi, Şubat 2012’de geldiği bu görevden önce Gaziosmanpaşa ve Emirgan Koru Şefliği yaptı. Peki Ömer Çebi kimdir? İşte Çebi’nin özgeçmişi…

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

Değerli konut vergisi nasıl hesaplanıyor?

Avukat Ömer Çebi, Emlakkulisi.com okurları için 2021'in yeni vergisini kaleme aldı. İşte Ömer Çebi'nin 'Değerli konut vergisi uygulama genel tebliği hakkında değerleme - 2021' başlıklı yazısı...

3 soruda kapora parasının detayları!

Avukat Ömer  Çebi, Emlakkulisi.com okurları için "Kapora:Bağlanma parası-cayma parası Yargıtay kararları ışığında" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte o yazı…

12 soruda tasarrufun iptali davası!

ÇEBİ Hukuk & Danışmanlık Avukatı Ömer Çebi ve Stajyer Batuhan Özata, Emlakkulisi.com okurları için ''tasarrufun iptali davası'' hakkında merak edilen 12 soruyu cevapladılar...

Mermersan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mermersan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çebi tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Bağcılar Meydan Park Evleri geliyor!

Ömer Çelik İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan park Evleri projesi İstanbul Bağcılar'da yer alıyor. Bağcılar Meydan Park Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor...

İsmail Baran, Kocaeli'deki projeleri inceledi!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de bulunan Ömer Halisdemir Parkı’nı gezdi, park içerisinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

Kayseri Sümer'de 2 milyon TL'lik park ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekleyecek. AGÜ-Sümer Parkı çevre düzenlemesi yapım işi 1 milyon 997 bin TL'ye yaptırılacak.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Fatih Vezir Parkı imara açıldı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Fatih Seyit Ömer Mahallesi’ndeki Vezir Parkı’ndaki projeleri, yapılaşmayı eleştirdi. İşte o haber...

Ömer Çebi Park ve Bahçeler Müdürü Haberi

Ömer Çebi Park ve Bahçeler Müdürü

Ömer Çebi kimdir?


Ömer Çebi 1966 yılında Trabzon-Sürmene’de doğdu. Orta öğrenimini Trabzon-Araklı’da bitiren Çebi, Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi'nde yüksek öğrenimini  tamamladı. 1993 yılında aynı üniversitenin Fen Edebiyat Bölümü Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Yüksek öğrenimi boyunca 3.Lig kulüplerinde  profesyonel olarak futbol oynadı.


Çebi, 1995 yılında Yalova’da özel fidanlık firmasında çalıştı. Daha sonra kendi fidanlık firmasını kurdu. 


1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Turistik Tesisler Müdürlüğü'nde göreve başlayan Çebi, 2001 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne geçiş yaptı. Gaziosmanpaşa ve Emirgan Koru Şefliği yaptı. 


Şubat 2012 yılında Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine getirilen Ömer Çebi evli ve 3 çocuk babasıdır.



Ömer Çebi ve Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü iletişim bilgileri!


Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü


Adres: Prof. Dr. Hulusi Behçet...