13 / 05 / 2024

ömer coşkun inşaat kazası

ömer coşkun inşaat kazası

Sivas'ta, Eğriköprü Mahallesi'ndeki bir inşaatın dış cephe kaplamasında çalışan işçilerden Abuzer Dalkıran ve Ömer Coşkun, 5. katta üzerinde bulundukları dış cephe asansörünün koparak sarkması sonucu zemine düştü.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Şevki Çoşkun tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe zam tartışması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un, inşaat sektörünün ana girdisi olan demir ve çimentoya son aylarda yapılan zamları eleştirmesi, çimento ve demir-çelik sektörü ile inşaat sektörü arasında zam tartışmasna neden oldu. 

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Bora Coşkun İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Coşkun İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Bora Coşkun tarafından kuruldu.

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çoşkun, Kenan Çoşkun ve Orhan Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Işıldak tarafından kuruldu.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

HT Coşkun İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

HT Coşkun İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Coşkun tarafından kuruldu.

ömer coşkun inşaat kazası Haberi

ömer coşkun inşaat kazası

Sivas'ta, Eğriköprü Mahallesi'ndeki bir inşaatın dış cephe kaplamasında çalışan işçilerden Abuzer Dalkıran (23) ve Ömer Coşkun (28), 5. katta üzerinde bulundukları dış cephe asansörünün koparak sarkması sonucu zemine düştü. 


Numune Hastanesine kaldırılan Dalkıran ile Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan evli ve bir çocuk babası Coşkun, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


İşçilerin cenazeleri, CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.


Olayı duyarak hastaneye gelen Dalkıran ve Coşkun'un aileleri ile iş arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamadı.


AA


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


SİVAS’ta inşaat halindeki binanın 5’inci katında çalışan Ömer Coşkun (28) ve Abuzer Dalkıran (23) adlı işçiler, dış cephe asansörünün binadan kopması sonucu yere düşerek yaşamını yitirdi.


Olay, öğle saatlerinde Eğriköprü Mahallesi’nde meydana geldi. Dış cephe yalıtımı işçileri Ömer Coşkun ile Abuzer...