01 / 05 / 2024

Ömer Derbazlar 500 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz

Ömer Derbazlar 500 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz

Birleşik İnşaat'ın patronlarından Ömer Derbazlar, 2016'nın 2015'ten daha iyi bir yıl olacağını belirterek, "İstikrar oluştu. Biz 500 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz" dedi.

Bakanlık tam 1.500 memur alacak! Memur olmak isteyenlere büyük fırsat!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı son dakika açıklamasında KPSS ile tam 1.500 memur alımı yapılacağını müjdeledi. İşte söz konusu alımlar ile ilgili merak edilen detaylar... 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Burak Mermer tarafından açıldı.

Ömer Onan: Yeni tesisin temelleri mayıs sonunda atılacak!

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, “Başkanımız Hidayet Türkoğlu’nun en büyük hayallerinden ve hedeflerinden biri; oraya muhteşem bir kompleks yapmaktı. Burada 10 bin kişilik bir salon olacak, 3 tane 500 tribünlü salon olacak'' dedi.

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile özgün Talaslıoğlu ve Umut Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Hekim, Handan Hekim Seçkin, Aydan Hekim ve Özge Hekim ortaklığında kuruldu. 

Ömer Faruk Çelik: 2017'de 1 milyon 200 bin konut satılacak!

Firmaların ev satışlarında adet ve ciro yönünden azalma yaşanmadığını kaydeden KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2017 yılında 500-600 bini sıfır daire olmak üzere 1 milyon 200 bin civarında konut satılacağı tahmininde bulundu.

Ömer Faruk Topçuoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Topçuoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ömer Faruk Topçuoğlu imzasıyla kuruldu.

Aksaray'a 8 ayda 3 bin 500 konut!

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Ömer Gümüşay, Aksaray’da 2016 yılının ilk 8 ayında yaklaşık 3 bin 500 konut yapıldığını söyledi.

İstanbul'un merkezi lokasyonlarında kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar, " İstanbul'da merkezi lokasyon denilecek Nişantaşı, Taksim, Beşiktaş gibi yerlerde kentsel dönüşüme çok ihtiyaç var." dedi.

Ömer Derbazlar: 500 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz!

Birleşik İnşaat'ın patronlarından Ömer Derbazlar, 2016'nın 2015'ten daha iyi bir yıl olacağını belirterek, "İstikrar oluştu. Biz 500 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz" dedi.

Park Residences Cadde projesinin tedbir kararı kaldırıldı!

Ömer Derbazlar, Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’ye ait bulunan bağımsız bölümler için 1 Eylül 2015 tarihinde alınan ihtiyati tedbir kararı hakkında açıklama yaptı.

Tümer Group Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tümer Group Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Muhittin Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Merkez Mahallesi, Halaskargazi Caddesi 'nde kuruldu.

Ömer Derbazlar 500 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz Haberi

Ömer Derbazlar 500 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz

Bu hafta Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar ile bir araya geldik. İnşaat sektörü ile Türkiye ekonomisini konuştuk. Şirket Bağdat Caddesi'nde Park Residence Cadde'yi satışa çıkardı. Bu yıl 500 milyon dolarlık yatırım planlıyor. 


 2016'yı nasıl görüyorsunuz? 

2015 zorlu bir yıldı. Seçimler, Fed'in faiz kararı, Çin'deki yavaşlama... Aslında Türkiye kendi iç meselelerinden daha çok küresel sermayenin zorluklarından etkilendi. Ben 2016'nın 2015'ten daha iyi olacağını düşünüyorum. Gidişat bunu gösteriyor. Şimdi istikrar oluştu. İnşallah hükümet, uluslararası arenada bizim hinterlantımızı genişleterek ülkeyi daha da güzel noktaya getirecek. İnşaat sektöründe bizi krizlerden selamete çıkaran yabancı yatırımcıların alımlarıydı. Bunlar önce tüketici olarak daire ve konut alımına geldi. Daha sonra o ülkeyi seviyorsa, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor ve 'burada ne yapabilirim' diye düşünmeye başlıyor. 


 Ortadoğulular...