29 / 04 / 2024

Ömer Dumankaya yeni şirket

Ömer Dumankaya yeni şirket

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı! Konut ve araba satışında yeni dönem 1 Kasım'da resmen başlıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat konut ve araba satışında yeni dönemin 1 Kasım'dan itibaren başlayacağının bilgisini verdi. 

Yeni Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat hangi görevlerde bulundu?

Yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesi açıklandı ve Ticaret Bakanı olarak Ömer Bolat atandı. Peki, Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat, Türk siyasetçidir ve Ticaret Bakanı olarak atanmadan önce farklı görevlerde bulunmuştur.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Prıntcıple Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prıntcıple Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da Ömer Dumankaya tarafından kuruldu.

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Ömer Onan: Yeni tesisin temelleri mayıs sonunda atılacak!

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, “Başkanımız Hidayet Türkoğlu’nun en büyük hayallerinden ve hedeflerinden biri; oraya muhteşem bir kompleks yapmaktı. Burada 10 bin kişilik bir salon olacak, 3 tane 500 tribünlü salon olacak'' dedi.

Bursa'da Kaşmer İnşaat'ın yeni projesi Millet Mahallesi'nde!

Kaşmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Naime Kaşmer ev sahipliğinde, Kaşmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Kaşmer'in yeni projesinin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi..

TOKİ 2019 hedeflerini paylaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yeni yılda da sektörün ekonomiye büyük katkıları olacağını söyledi.

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 

Aykut Dumankaya evlendi!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu Aykut Dumankaya, Serra Ertürk ile Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

Ömer Faruk Kalyoncu'dan yeni gayrimenkul şirketi!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Kalyoncu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstleniyor.

Ömer Dumankaya yeni şirket Haberi

Ömer Dumankaya yeni şirket

DKY İnşaat, İbrahim Dumankaya ve oğlu Ali Dumankaya’nın yönetiminde olan ağırlıklı olarak mahallelerde kentsel dönüşüm projelerine odaklanan bir inşaat şirketi. 


İbrahim Dumankaya Holding‘in yeni Yönetim Kurulu; İbrahim Dumankaya (Onursal Başkan), Ali Dumankaya (Yönetim Kurulu Başkanı), Ömer Dumankaya (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Savaş Dumankaya, Orhan Dumankaya (Yönetim Kurulu Üyesi)’dan oluşuyor. 


DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. 


DKY İnşaat bugüne kadar 15.000’in üzerinde konut ve işyeri tamamlanarak sahiplerine teslim etti. DKY Kartal, DKY Business Kartal, Lokum Evler, DKY Cadde ve  DKY On Kağıthane  DKY İnşaat’ın devam eden projeleri arasında yer alıyor. DKY inşaat önümüzdeki 5 yıl içinde 2 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi hedefliyor. 


Dky...