04 / 07 / 2024

Ömer Faruk Hacıosmanoğlu

Ömer Faruk Hacıosmanoğlu

Hacıosmanoğlu Emlak Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İrfan Cem Hacıosmanoğlu, Ömer Faruk Hacıosmanoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfi Hacıhaliloğlu, Hakan Hacıhaliloğlu ve Yusuf Hacıhaliloğlu ortaklığında kuruldu. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Ömer Faruk Kavurmacı tahliyesini istedi!

Tahliyesini isteyen tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı, "FETÖ’nün gizli illegal amacından haberim olsa TUSKON’un yanından geçmezdim. Basiretimiz bağlanmış, ağzımızın payını aldık" dedi.

Ömer Faruk Çelik 13 milyon dolara yalı aldı!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

Avni Çelik ile Ömer Faruk Çelik'ten hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hissedarları Avni Çelk ile Ömer Faruk Çelik hisse takası yaptı.

Ömer Faruk Kavurmacı savunma yapmaya başladı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik açılan davanın 9'uncu duruşmasında tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı savunma yapıyor.

Mahkeme Ömer Faruk Kavurmacı için karar verdi!

Dün mahkeme karşısına çıkan ve savunmasını yapan Ömer Faruk Kavurmacı hakkında mahkeme kararını verdi. Kavurmacı'nın mal varlığı üzerindeki tedbir kararı kaldırılmadı...

İşte Ömer Faruk Kavurmacı'nın savunması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ifade verdi. İşte Kavurmacı kendini böyle savundu...

Ömer Faruk Kavurmacı dördüncü sanık olarak hakim karşısına çıktı!

FETÖ finansman sağladıkları iddiasıyla tutuklanan İBB eski Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu TUSKON üyesi işadamları ilk kez hakim karşısına çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı hakim karşısında!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan aralarında Ömer Faruk Kavurmacı'nın da yer aldığı 86 sanığın yargılanması başladı.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın davası 23 Ekim'de görülecek!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan ve aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da bulunduğu 3'ü firari, 30'u tutuklu 86 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması 23 Ekim'de yapılacak.

Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması üzerine gözaltına alınan Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı.

Ömer Faruk Hacıosmanoğlu Haberi

Ömer Faruk Hacıosmanoğlu
Hacıosmanoğlu Emlak Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İrfan Cem Hacıosmanoğlu, Ömer Faruk Hacıosmanoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Hacıosmanoğlu Emlak Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü gayrimenkulleri; almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık yapmak, Şirket bu amacını gerçekleştirebilmek için aşağıdaki konularda faaliyette bulunabilir. · Her türlü konut, otel-motel, ticari, sosyal, sportif ve kültürel alanlar, eğlence tesisleri planlamak, projelendirmek, ve inşa etmek veya ettirmek, · Türkiye...