29 / 04 / 2024

Ömer Gümüşay kimdir

Ömer Gümüşay kimdir

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Ömer Gümüşay, Aksaray’da 2016 yılının ilk 8 ayında yaklaşık 3 bin 500 konut yapıldığını söyledi.

Aksaray'da kiralık ev fiyatları arttı!

Aksaray'da Brisa'nın fabrika açması kiralık evlere olan ilgiyi arttırdı. Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay, kiralık eve ilginin arttığını belirtti.

Aksaray'da ev fiyatlarının ucuzlaması beklenmemeli!

Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay daire alacakları uyardı. Gümüşay, ''Evler Aksaray'da ucuzlamaz. Ev ve daire almak isteyenler alımlarını yapsın'' dedi.

Ömer Gümüşay Aksaray Müteahhitler Birliği yeni başkanı oldu!

Aksaray müteahhitler birliği 6. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ömer Gümüşay’ın tek liste ile aday gösterilmesi ile yeni başkan Ömer Gümüşay oldu. Kuzucular otelde yapılan genel kurula müteahhitler yoğun ilgi gösterdi.

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ekonomik güven endeksi Kasım ayında 95,3 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre ekonomik güven endeksi, Kasım ayında aylık bazda yüzde 1,3 geriledi ve 95,3 değerini aldı.

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ford’dan Fiesta modeline kasım ayı indirimi! İşte güncel Ford Fiesta fiyat listesi...

Ford, kasım ayı kapsamında ilk tüm modellerinin fiyat listelerini güncellemeye başlarken, ilk olarak Fiesta’nın yeni fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Ford Fiesta’nın 1.0 motorlu modeline 190 bin TL zam ve 1.5 motorlu modeline ise 60 bin 900 TL indirim yapıldı.

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Akbank'tan emeklilere Kasım ayı müjdesi: Emekli promosyon rakamları güncellendi

Akbank, Kasım ayıyla birlikte emekli vatandaşlarına yönelik sevindirici bir haberle gündeme geldi. Banka, emekli promosyon rakamlarında önemli bir güncelleme yaptığını resmi olarak duyurdu. Bu güncelleme, emekli vatandaşlarının ekonomik durumunu olumlu yönde etkilemeyi hedefliyor. İşte Akbank'ın gün

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Son dakika gümüş fiyatlarını yakından talip eden yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı.

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen bakın!

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için açıklama geldi. Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu. Elinde gümüş olanlar hemen bakın!

Evde bakım maaşı yatan iller güncel liste belli oldu mu? Kasım ayı evde bakim parası yattı mı?

Kasım ayı evde bakım maaşı, bu maaşı alan vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte konuya dair merak edilenler!

Bankalar promosyon kampanyalarını güncelledi! Kasım ayı emekli promosyonu 2022 ne kadar?

Emeklilerin gündeminde Kasım ayı için yapılan promosyon güncellemesi var. Peki Kasım ayı güncellemelerine göre promosyonlar ne kadar oldu? İşte detaylar!

Yapı Kredi Bankası kasım ayında emekli promosyon rakamlarını güncelledi!

Yapı Kredi, kasım ayının gelmesiyle emekli promosyon sayfasını güncelledi. İşte detaylar...

Promosyonlara Kasım rüzgarı! Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Ziraat Bankası Kasım ayı güncellemesi!

Emekli promosyonlarında Kasım ayı güncellemesi yaşanıyor. Bu haber üzerine vatandaşlar, Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu? bu benzeri soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Ömer Gümüşay kimdir Haberi

Ömer Gümüşay kimdir


Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Ömer Gümüşay, Aksaray’da 2016 yılının ilk 8 ayında yaklaşık 3 bin 500 konut yapıldığını söyledi.


İnşaat sektörünün 2016 yılına büyük moralle başladığını belirten Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Ömer Gümüşay, “Aksaray’da Ağustos 2016 tarihi itibariyle yaklaşık 3 bin 500 civarında proje ruhsatı alındı. Tabii bu Aksaray için ciddi bir yatırım. Yıl sonuna bu rakamın 5 bine ulaşacağı ümidindeydik. Ama 15 Temmuz hadisesinden sonra inşaat sektöründe bir daralma söz konusu oldu. İnşaat sektöründe olan daralma sebebiyle hem çalışanlar, hem de malzeme üreticileri sıkıntı yaşadı. Sezonla birlikte yavaş yavaş şantiyelerimizi kapatıyoruz. 2017 yılına hazırlık yapıyoruz. Aksaray’da çok büyük bir sıkıntı yok. Ortalama bizim Ağustos ayı sonu itibariyle 3 bin 500 konut ama yıllık 5 bin civarında konut...