05 / 05 / 2024

Ömer Han

Ömer Han

Hans Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Han Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Beyoğlu'ndaki Ömer Abed Han 76.8 milyon TL'ye satışta!

Beyoğlu'nun Kemankeş ilçesinde 1909 yılında inşa edilen Ömer Abed Han 76 milyon 895 bin TL'ye satışa çıktı.

Manisa Şehzadeler'deki Kurşunlu Han restore ediliyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından 25 yıllığına restorasyon karşılığında kiralanan Kurşunlu Han’daki çalışmalar yerinde incelendi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çalışmaların bir buçuk yılda tamamlanması hedeflediklerini ve maliyetinin 4 milyon 71 bin TL olacağını söyledi.

Hans Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hans Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Han Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Cihan Han İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Han İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Pehlivan tarafondan 40 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Fatih, Seyyid Ömer Mahallesi, Tutya Sokak'ta kuruldu.

1990 yılında Ömer Abid Han mirasçıları tarafından satılığa çıkarılmış!

1990 yılında Rıhtım Caddesi'ndeki tarihi Ömer Abid Han, ''izale-i şuyu'' davasıyla satışa sunulmuş. 18 dükkanı, 20 depo ve 141 yazıhanesi bulunan han 118 bin 365 adet altın parasına, 30 milyara satışa çıkarılmış.

Kadıhan Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıhan Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Karahan, Kenan Kadıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı'nda kuruldu.

Kazancı Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancı Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sadun Kazancı, İsmail Türk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Karaköy, Ömer Han'da kuruldu.

Ömer Abed Han ve Abed Han satışa çıkacak!

Ömer Abed Han ve Abed Han'ın satışa çıkması kararlaştırıldı. Henüz kesin tarihi belli olmayan satış; izale-i şuyu yöntemi ile yapılacak. Hanların değerleri Ömer Abed Han için 49 milyon 454 bin TL ve Abed Han için 29 milyon 718 bin 500 TL...

Pera GYO'dan 29 milyon TL'lik rüçhan hakkı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), rüçhan hakkı kullanım tarihiyle ilgili açıklamada bulundu...

Velena Hanı 2.5 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü; İstanbul, Fatih, Hobyar Mahallesi, Zaptiye Caddesi, 423 ada ve 9 parseldeki Velena Hanı'nı satıyor...

Ömer Kurdak: Eskiyen kent merkezleri yenilenmeli!

Y. Mimar Ömer Kurdak, Knetsel dönüşümü zorunlu hale getiren şartların başında gettolaşan ve köhneyen eski merkezi alanların yeni güncel fonksiyonlarla kullanılır hale getirilmesini gösterdi

Selamet Han için iade kararı verildi!

Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı'nın, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ndeki (AİHM) dava sürecinde alamadığı Selamet Han, Vakıflar Yasası'nda yapılan değişiklikle iade edildi

Ömer Han Haberi

Ömer Han

Hans Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Han Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


Hans Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Gayrimenkul imal ve inşası, ticareti, alımı-satımı, kiralanması, kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletilmesini yapmak. 2. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde hiçbir şekilde bankacılık faaliyeti niteliğinde olmamak koşuluyla gayrimenkul projeleri geliştirmek, finansman sağlayan kuruluşlarla finansman ihtiyacı olan girişimlerin mezkur gayrimenkul projelerinin finansmanının sağlanmasında gerekli olabilecek ortaklaşa çalışmalarına yardımcı olmak, bunları bir araya getirmek ve anlaşmalarına aracı olmak. 3. Her türlü emlak ve özellikle konut, siteler, ticari ve sınai iş merkezleri, alış veriş merkezi, hipermarket, süpermarket ve benzeri mağaza ve tesisler, akaryakıt...