20 / 05 / 2024

Ömer Kanıpak özgeçmiş

Ömer Kanıpak özgeçmiş

Mimar Ömer Kanıpak kimdir? Mimar Ömer Kanıpak, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Ömer Kanıpak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ömer Kanıpak...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti: SSK, Bağ-kur emeklisine ek zam geldi mi?

Emekli maaş zamları temmuz ayında belli oldu. Ancak SGK emeklilerinin büyük bir bölümü kök maaş detayına takıldıkları için emekli maaşlarında artış olmadı. Tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maaşlarda iyileştirme yapılacağını açıkladı. Peki, maaşlara ek zam geldi mi? İşte detaylar..

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den kritik açıklama geldi!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde Temmuz ayındaki para politikası faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi.

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Hemen bakın...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı: Mayıs'a kadar 200 bin konutun ihalesi yapılacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada Mayıs ayına kadar 200 bin konutu ihale edeceklerini söyledi...

Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı!

Euro/TL kurunun ne olacağı merak ediliyor. Vatandaşlar Euro yükselir mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı? sorularını araştırırken, Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklamalar gelmeye başladı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir peynirin fiyatını söyledi, sunucunun ağzı açık kaldı

İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, katıldığı bir canlı yayında peynirin kilosunun 215 TL'ye yükseldiğini söyledi. Bu sırada sunucu Tunç Arslanalp da şaşkınlığını gizleyemedi.

Sosyal konut taksitleri ne kadar artacak? TOKİ Başkanı merakları giderdi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın detaylarını açıkladığı 7 buçuk milyon vatandaşın başvurduğu ucuz sosyal konut projesiyle ilgili merak edilen noktaları canlı yayında duyurdu. Taksit ödemlerinde artış olacak mı? İllere göre fiyatlar değişecek mi? İşte ayrıntılar...

Ömer Kanıpak özgeçmiş Haberi

Ömer Kanıpak özgeçmiş

Ömer Kanıpak kimdir?

Ömer Kanıpak, 1990 yılında özel Doğuş Lisesi'ni bitirerek İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümüne girdi. 1994 yılında aynı bölümde başladığı "Cumhuriyet Dönemi Modern Mimarlığında Konut" konulu yüksek lisans eğitimini, Mimarlık Fakültesi Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi olarak sürdürdü. 


1996 yılında Massachusetts Institute of Technology'e kabul edildi ve yüksek lisans tezini burada tamamladı. Temmuz 2000 tarihine kadar çeşitli mimarlık bürolarında ve serbest olarak mimarlık mesleğini sürdürdü. 


Temmuz 2000'den itibaren Arkitera Mimarlık Merkezi'nin yönetim kurulu üyesi olan Kanıpak, ARKIMEET Konferansları'nın koordinatörlüğünün yanısıra Arkitera Mimarlık Merkezi'nin uluslararası iletişim sorumluluğunu yürütüyor.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Ayşe Orbay Mimarlık Ltd.Şti. (Çalışan) (1996 / 1996)


M&N Butler Mimarlar Ltd (Çalışan) (1996 / 1996)


DS Mimarlık Peyzaj Mimarlığı Restorasyon San. ve Tic. Ltd. Şti (Çalışan) (1994...