30 / 04 / 2024

Ömer Küçükaytekin

Ömer Küçükaytekin

Nehiray İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Küçükaytekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Bakırköy, Yeni Mahalle, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Bakan Ömer Bolat duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerde büyük indirim kampanyası

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerin büyük bir indirim kampanyası düzenlemesini umduklarını belirtti ve bu konuda öncülük edenlere teşekkür etti. İşte detaylar...

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir peynirin fiyatını söyledi, sunucunun ağzı açık kaldı

İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, katıldığı bir canlı yayında peynirin kilosunun 215 TL'ye yükseldiğini söyledi. Bu sırada sunucu Tunç Arslanalp da şaşkınlığını gizleyemedi.

AK Parti'den dikkat çeken asgari ücrete ek zam çıkışı! Kritik toplantı sonrası Ömer Çelik açıkladı

Asgari ücrete ek zam tartışmaları hükümetin yetkili isimleri tarafından sıkça gündeme getiriliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika asgari ücrete zam açıklamasının akabinden AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten de dikkat çeken açıklamalar geldi.

El Ömer Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ömer Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Shaker Al Jasem tarafından kuruldu.

Veranda Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veranda Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Ömer Karakuş Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Karakuş Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karakuş tarafından kuruldu.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Ksl Yapı İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksl Yapı İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Ömer Köse tarafından kuruldu.

Ömer Küçükaytekin Haberi

Ömer Küçükaytekin

Nehiray İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Küçükaytekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Nehiray İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...