19 / 05 / 2024

Ömer Nohut türkiye avm

Ömer Nohut türkiye avm

Mamaco, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Nohut, 2 yıl önce de İstanbul ve Ankara'da ofis açarak, Türkiye'deki istihdamın ise 600'e ulaştığını vurguladı. Nohut, "Türkiye'de AVM yapmak istiyoruz" dedi.

Türkiye ile Japonya, Ukrayna’yı yeniden inşa edecek!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Japonya-Türkiye Ekonomik Ortaklık Anlaşması müzakerelerine teknik düzeyde tekrar başlama kararı aldık” ifadelerini kullandı. Müzakere başlıklarının biri de Ukrayna’nın yeniden inşası olacak.

Türkiye ihracat tarihinde bir ilk! Dünya ihracatından aldığı pay yüzde 1,04 oldu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye'nin dünya ihracatından aldığı paydaki artışın bu yılın ilk çeyreğinde de sürdüğünü belirterek yıllıklandırılmış ihracatın 255,7 milyar dolarla küresel ihracattan yüzde 1,04 pay aldığını duyurdu.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

Türkiye'de yabancıların edindiği mülkler mecliste!

Türkiye'de yabancıların edindiği mülkler ve tarımsal yatırımlar meclis gündemine taşındı. Chp Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Yabancıların Türkiye’de 16 milyon metrekare tarım arazisi var!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soru önergesini cevaplayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şubat 2021 itibariyle yabancıların Türkiye'de 16 milyon 260 bin metrekare tarım arazisine sahip olduğunu yanıtladı. 

Türkiye'den ev alan yabancılar mutlu mu?

Türkiye'den konut alan yabancıların memnun olmadığı yönündeki iddiaları yanıtlayan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, Türkiye'den konut alan yabancılarının yüzde 83'nün memnun olduğunu dile getirdi.

Bingöl'de Türkiye Diyanet Vakfı kiracılarına zam yaptı iddiası!

Kovid-19 salgını döneminde bile bütçesi çok sayıda bakanlığı geride bırakan Diyanet, kirasını ödemekte zorlanan esnafı zora soktu. Türkiye Diyanet Vakfı, Bingöl’de kiracısı olan onlarca esnafın kiralarını ertelemediği gibi yüzde 12 zam yaptı. Esnaf, CİMER’den de sonuç alamadı.

Türkiye uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için güvenli liman!

Ekim ayında uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 23 artarak 5 bin 331 oldu. Gayrimenkul satışındaki ivmenin sektör adına umut verdiğini dile getiren Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Başkanı (GİGDER) Ömer Faruk Akbal, Türkiye’nin gayrimenkul ihracatın

Türkiye'deki riskli yapı sayısı 153 binden fazla!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde riskli binaların illere göre dağılımı ve sayılarını sormuştu. Soruyu yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde153 binden fazla riski yapı ilan edildiğini söyledi.

Türkiye'nin Kovid-19'la başarılı mücadelesi gayrimenkule güç kazandırdı!

Eylül 2020'de uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 26,8 arttı ve 5 bin 269 oldu. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, “Türkiye’nin pandemiyle mücadelede başarısı muazzam ilerliyor. Sağlıktaki bu başarı gayrimenkule güç kazandırıyor" dedi.

Türkiye'den ev almak isteyen Suudi Arabistan vatandaşlarına engel!

GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, Suudi Arabistan konusuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, ''Son yıllarda Türkiye'den gayrimenkul alımında hep ilk 3 arasında yer alarak Suudi kardeşlerimiz ülkemizi kendi evi gibi görmektedirler'' diye konuştu.

Türkiye’yi turizmde şaha kaldıracak yatırım önerileri!

Türkiye’nin turizmde hak ettiği değeri almasına yönelik analiz yapan Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu Başkanı Ömer Niziplioğlu, Türkiye’de 700 tane 5 yıldız yüzlerce de 4 yıldızlı otel yatırımı olduğunu hatırlattı.

Türkiye'deki AVM sayısına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye genelindeki alışveriş merkezleri ve zincir marketlere ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Ömer Nohut türkiye avm Haberi

Ömer Nohut türkiye avm

Almanya'nın Mannheim kentinde 11 yıl önce az sayıda personelle temizlik işine adım atan Türk şirketi Mamaco, bir süre önce aldığı raylı sistem ihalesinin ardından Mercedes'le de anlaştı. Firmaya ait araçları temizleme işini devralan şirketin yönetim kurulu başkanı Ömer Nohut, otomotiv sektörüyle yapılan çalışmalarla birlikte filo hizmetlerine de el attıklarını belirtti. 2 yıl önce de İstanbul ve Ankara'da ofis açan şirket, Türkiye'deki istihdamın ise 600'e ulaştığını vurguladı. Nohut, "Almanya'yla birlikte çalışan sayımız bin 100'e ulaştı. Türkiye'de AVM yapmak istiyoruz"...