15 / 05 / 2024

ömer paşa evleri

ömer paşa evleri

Satışı devam eden son 5 konutun yer aldığı Ömerpaşa 51 projesinde firma bünyesinde kredi kullanmak mümkün. Projede daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor...

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları dava açtı: Güzelhisar Kalesi bizim!

Üçüncüzade Ömer Paşa’nın torunları, Trabzon'da 13’üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kalesi’nin de yer aldığı yaklaşık bin 300 dönümlük arazinin kendilerine ait olduğunu iddia ederek dava açtı.

Tokat Silahtar Ömer Paşa Camii, mimarisiyle dikkat çekiyor!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bulunan Silahtar Ömer Paşa Camisi, ahşap mimarisiyle görenlerin dikkatini çekiyor. Caminin duvarları bir sıra kesme taş, üç sıra tuğla dizisiyle örüldü.

Tosya Mer'aş-i Abdurrahman Paşa Camii restorasyonunda sona gelindi!

Osmanlı klasik dönem mimari eserlerinden biri olan ve 1584 yılında ibadete açılan Mer'aş-ı Abdurrahman Paşa Camii'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi.

Sümer Hukuk Kent Evleri fiyatları!

Sümer Hukuk Kent Evleri fiyatları 360 bin TL ile 395 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 5 blok şeklinde yükselen projede toplam 420 adet daire bulunuyor.

Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor!

Çanakkale İl'inde yükselen Barbaros Hayrettin Paşa Evleri projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Projede toplam 162 adet daire bulunuyor. Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor.

Finia Paşapark Evleri satış fiyatları!

Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Finia Paşapark Evleri satış fiyatları...

Pendik Finia Paşapark Evleri!

Finia Yapı imzasıyla inşa edilen Pendik Finia Paşapark Evleri, İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde hayata geçiriliyor. Satış sürecine devam edilen proje, E5'e 5 dakika, TEM'e 8 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta yükseliyor...

Finia Paşa Park Evleri fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Finia Yapı tarafından konumlandırılan Finia Paşa Park Evleri fiyatları ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Projeden konut satın almak için banka kredisi kullanılabiliyor.

Finia Paşapark Evleri Pendik adres!

Finia Paşapark Evleri Pendik adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Finia Paşa Park Evleri kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor...

Pendik Finia Paşapark Evleri iletişim!

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Pendik Finia Paşapark Evleri iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor...

Pendik Finia Paşapark Evleri adres!

Banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Pendik Finia Paşapark Evleri adres bilgileri şu şekilde; Yayalar Mahallesi, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi No : 31 P.K. 34909 Pendik / İstanbul...

ömer paşa evleri Haberi

ömer paşa evleri

Denge İnşaat projesi olan Ömerpaşa 51 Erenköy'de hayata geçiriliyor. Toplam 3 bin 138 metrekare alan üzerinde yükselen projede 21 adet daire yer alıyor. 8 katlı tek blok halinde tasarlanan Ömerpaşa 51 Evleri'nde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Projede satışı devam eden son 5 daire bulunuyor.